maşallah çok temiz görünüyor kazasız belasız
Printable View
maşallah çok temiz görünüyor kazasız belasız
güle güle kullan reşat audı huzurdur .:)
Maşallah çok güzel duruyor
ileri zamanlarda 18 veya 19 janta geçiş yaptıktan sonra spoiler ve arka difüzör gibi dokunuşlarla noktayı koyar imzayı çakar
Koskoca dsg reşatatatatatatat oldumu simdi reptile reşat :D
Maşallah basılınca cok iyi olmus. Kazasız belasız kullanın.
maşallah Reşat makina boncuk ,
ayrıca fotograflarına da ayrı bir hastayım :)
maşallah,çok güzel olmuş...çekimlerde çok iyiymiş kazasız belasız olsun :)
maşallah , bunun aynısı görünümlü bi 2004 de biz aldık ortağıma.O daha yeni öğreniyor sürmeyi , onun için her gün bir eksiğini giderme çabasındayım.Yılına yaşına , bu zamana kadar kullanan insanlara ramen gerçekten çok kaliteli tok bir araç.Bu jantlarla da çok güzel olmuş basınca.
valla cok güzel kazasız belasız :)
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Aracı çok güzel basmışsınız. Fotoğraflarda çok iyi fakat bu aracın arka tarafını bir türlü sevemedim.. :) bir şeyler eksik gibi. S3 difüzör ve egzos çıkışları olursa belki biraz daha güzel olabilir. Nacizane fikrim.
Maşallah. Allah kaza, bela, ceza vermesin. Aynı araçtan bende de var ancak yay konusunda kararsız kaldım. Sizinki tam istediğim gibi. Kaç cm ?
Maşallah kazasız belasız bi süre siyahını kullanmıstım cok keyıflı bı arac
maşallah kalite işte ;)
süper ötesi maşallah...
Maşallah yiğenum :D
hayırlı olsun kanka Alaman iyidir :icon_tup:
Teşekkürler :)
Teşekkür Ederim Sağolun :)
Ahahahaha Çok İyisin Dediler :D
Teşekkürler Aynen Bende Valla :D
Eyv Abi Teşekkürler :)
Titizimdir :) Teşekkürler :)
Eyv Kardeşim Aynen Güzel Araç Gayet Memnunum Tavsiye Ederim :)
Spoyle Düşünüyorum Ama Bu Jantlar Bu Arabanın Kaderi Kafamda Bi Jant Var 18 Ama TR de Olmadıgı Icın Yapacak Bşy Yok :) Teşekkürler Yorum İçin
La Demaaoyleee :D Kankiii Hızlanıcaz İnş Ya :D
Teşekkürler Basık Araba İyidir :)
Teşekkürler :) Çekeriz Kısmet Olursa :)
Teşekkürler Çekimlerde Bana Ait :)
AUDİ= KALİTE + KONFOR :D
Teşekkürler..
S3 Sifüzör Aklımda Oda Yakındır :)
Bunu Çok Soran Oldu Özelden :) Bu Arabayı Böyle Basabilecek Bi Spor Yay Yok 10 11 Cm Fln :) Orj Yaylara Press + Olarak 5cm Amortisorun Millerini Kısalttım Konfor Çok İyi Oluyo Azda Sertleştirdik Amorsitorleri Çok İyi Oldu Yapmayı Düşündüğün Zaman Ulaşırsan Yardımcı Olurum Sana...
Teşekkürler Kaliteli Arac Evet :)
Kanki Eyv Gene Çekişemedik Senle Ahahahhaa :D
Kanki Huzurlu Be :)
Maşallah kazasız belasız
a3 e en yakışan jant. cuk oturmuş. çekimlerde ayrı bir güzel. allah kaza bela vermesin