maşşallah renk çok güzelmiş tente de siyah olsa çok daha güzel olur :)
Printable View
maşşallah renk çok güzelmiş tente de siyah olsa çok daha güzel olur :)
Maşallah motoru 19 16s'teki motordanmı 1.8 16vmi ?
18. tek nokta enjeksiyonlu 8v herlade flashlar gibi sanırsam.
maşallah allah kaza bela vermesin rengide duruşuda çok tatlı :)
Tepe tasarimini begendigim nadir cabriolardan bayagi var tr de aslinda.ama hep kuytu koselerde kaldi yalovada var bitane bordo renk amca spec suruluyor hergun :) rengi cok tatli bunun masallah
İlker abi öncelikle hayırlı olsun, renk araca çok güzel gitmiş tentenin rengi siyah olsa tam olurmuş :) kazasız belasız kullan.
Arabaya ciddi maşallah :) Orjınal jantından var bu aracın bi abimizde ama dünya para istiyor yoksa direk alın takın dicem :)
Yıllar önce tuning türkiye de çıkmıştı bundan far ve stopları hatırlayamadığım başka model araçlaradan alınmışı,rengi griydi.Doğru mu hatırladım?
Maşallah hocam araç çok güzel
babamin yillar önce bi kiracisi vardi kuaför.
adamda bunun laciverti vardi ve ilk defa o arabada enkei rpf1 görmüştüm vanali egsoz yaylar kesilmiş fln=).
yıl 2006 gibi=)
maşallah şık araç kazasiz belasiz binin..=)
Rengi çok güzel maşallah...
bana çok hoş gelmiyor bu araçlar fakat rengi ve orjinalliği ile çok güzel duruyor.. keyifli sürüşler sonuçta nadir bir parça :icon_tup:
maaşallah ilk defa gordum trde kazasız belasız :)
maşallah çok güzel duruyor gerçekten.renk harika :) kazasız belasız
ayvalıkdada çarşı içinde vardı yeşil sanırım orda bir esnafındı yıllarcana orda gördüm hepde üstü açıkdı hiç kapalı görmedim gece gündüz hep açıkdı :)
üstünü açıp gezmek nasip olmadı daha şimdi açarsak :) konu oluruz Allah korusun :D
maşallah kanka.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)