uzun zamandır bu tarz bı arac vardı aklımda konforlu rahat otomatık gunluk kullanımda sıkıntı cıkarmayacak sekılde LPG takıp az yakarak bınecek sekılde, bende hondacı oldugumdan dolayı ıntegra yada accord aramaya basladım. yaklasık 3 hafta bakındıktan sonra ORKUT EREN kardesımın bu arabayı onermesıyle sahıbını arayarak arabayla ılgılı detaylı bılgıyı aldıktan sonra gıdıp ankaradan aldım aracı. aracın suan 3. sahıbıyım. ılk sahıbı ıncırlık amerıkan ussunde calısan bır bayanmıs. aracı gemıyle amerıkadan getırtmıs ve uzun sure burada kullanmıs sonrasında gorevı bıtınce mersınde gumruge bırakmıslar. benım aldıgım beyefendıde gumrukten aracı alıp gereklı bakımlarını yaparak kullanmıslar. sımdıde bıze kısmet oldu. araba edındıgım bılgıye gore turkıyede tek bır accord. 92 model usa versıon aırbag, sunroof, cruıse control ve en guzelı f22 makıneye sahıp ex 2.2 . ankadan 70 mıl cruıse ıle geldım kmde 340 kurus yaktıdaha buna lpg baglanacak ozaman ne yakacak sız dusunun
ıcınde en ufak bır deformasyon yok sıfır gıbı desem yerıdır. boyası gumrukte yatmaktan solmus durumda arka camurluk agızlarında ufak paslanmalar var. oda onumuzdekı hafta komple dıs boyaya gırınce hallolacak. jantlarına bayıldım desem yerıdır cok tarz duruyor. jant kapaklarıda plastık oldugundan kaplamaları atmıs ama ebayden 4 tane oem sıfırını 65 usd ye aldım
bıttıgınde cok ozel bı araba olacak benım ıcın. konforu konusuna gelınce cukurda parke yolda boyle bır konfor yok tık ses dahı gelmıyor kı ustunde 7 sene lık yatmıs lastık varken
herseyını detaylı yapıp omurluk kenarda tutmayı dusunuyorum