Asil sana waaayyy umut abim nerdesin sen yaa wala bi kayboldun yoksun bu ortamlarin senin gibi adama ihtiyaci war en yakin zamanda geri dön diyorum sana en acilinden :D
Printable View
Maşallah Araç Çok Güzel
Maşallah Güven Abiii , kazasız belasız inş
Duydum abi GS yakinda dahada hizli sewindim :)
Bu arada saplama isine gelince bnm arac biraz arazi ancak sunu yapariz seni alirim mangali alirim bi büyük alirim seni dagin tepesine cikaririm :D
Bugun yarin falan maslaga gecersen haber ver abi bi kac gun istanbldaym seni gorurum :)
Maşallah güven çok begendim :) bak mis iste gibi rahat bi şekilde gez bırak bu roll işlerini :)
Maşallah kazasız belasız mini candır :)
maşallah bro makina nalet kazasız belasız keyifle bin inşallah :icon_tup:
opppp başgan kazasız belasız bunla araziye cıkıcaz sucuk yapmaya haberin olsun :) o büyük baş meselesinide ayrı görüşelim :) tekerine taş değmesin kanka ;)
vavvvv bu fotoları cekenın psıkolojı bozuldu kendını abur cubura verdı 100 kılo oldu :D zevk arabası gercekten.gecen mınıyle arazıye gırdık deyıncede bı garıp oluyo hanı :D
bi arazi aracı bende alacam bu ara olmadı dağda bayırda basarız :) maslağa geçemiyorum bu ara zaman yok bizim taraflara gelirsen ara
Perşembe kısa bir burgaz turu yaptı kendisi:) Yolları öğretiyorum :) Yarın muhtemelen shell'e bırakıp bi muhasebeci yaparım. Sonra görüşürüz.