Araç 92 model 142 Km de Doğan L İnşaat işçisine babasından kalmış adamada fio çekilişten fio çıkınca bizim kızı samanlığa atmışlar[/FONT]
dedim madem arabayı aldık bi jant lastik kakalım şuna 195/50 lastik 15 jant alalım hem görüntü olsun hem az da olsa yol tutsun hesabı öyle piyasada gezen jantlardan olsun istemedim
***** Çanakkaleye gidene kadar sıkmacalar arabayı test edicez güya 165 ile kızımla radara kafa attık nazar dedik yürüdük
vee sabah 9 Çanakakle sanayisi akar herkez pedere abi sende mercedes vardı doğan ne ayak
demelerine aldırmadan giriştik
taban halısı koltuklar falan derken 5 saatim döşemecide geçti...
pederle hasta oldğumuz için altınıda yıkattık ne var ne yok temizlensin dedik
3 gün sanayide gezdik bi gün piyasaya çıkalım insaf dedim bu halde çıktık aslında daha toplamadan çıkmıcaktım piyasaya işte ama arkadaşlar işte kıramadım ..
saolsun vefalı bir dostum arabanın renginde bezbol sopası almış bana
[/IMG] gece sanayiye döndüm tabi hemen ustama iki bira
arkaları basalım abi olmadı getle kaldırırız dedim sonuç
IMG]http://i41.tinypic.com/scxnif.jpg[/IMG] neyse hatunu bıraktım dedim teche bizim kızın konusunu açayım dedim eve gidicektim ki ters yönden gelen bir keko saolsun kızıma vurdu
Neyse daha yapılcak çok iş sanayide yorgunluktan debriyaja basamadan gelmeye çalışıcağım çok gün var bonus olarak pederin mercedesi atayım dedim Tofaşk neymiş anlarsınız
![]()
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim çok daha iyileri size nasip olur inşallah