oke msne fazla girmio :)
Printable View
kanka rengi çok sevdim....;)masaallah...
Gökhan maşallah. Tamponu boyatırken çıtaları iptal ediceksin sanırım.
araçta plakası gibi mükemmel duruyor kazasız belasız we cezasız sürüşler dilerim...
olm sen arabanı sevmıon :)
Ben jant kapağındansa, sac jantı çok daha çekici buluyorum :) Temiz olunca çok hoş araba. Yani katılmıyorum :)
gokan masallah kazasız belasız bı vtec jantı olayı bıtırır.
walla sac jant kapalı halınden daha guzel duruo bencede ama bnce tek kotu duran laguna karlıgı olmus tahmınımce oraya guzel bı ek yaptırırsın ılerleyen zmnlarda kazasız belasız :)
yok kardeşim o ek cok hoş gecen balıkesırden gelıyodum zıplaya zıplaya surtuyorum fıber olsaydı kırılmıştı:)plastık ıyıdır gene tesekkur ederım jant olayına gelınce tabı almak ısterız ama ımkanımız dogrultusunda he deyınce hersey olmuyor
dökük daha cool duruo olm kalsın bırak :)
Bana kalırsa biraz alçatıp uzun süre elini bile sürmeden kullanabileceğin bi görsellik kazandırabilirsin...
Tabiki kendi şartlarını sen biliyorsun bize sadece fikir yürütmek düşer...
Maşallah rengini çok sevdim bu arada çiziksiz kullanırsın insallah:)
Araba dökük değilde cok bakımsız duruyor gökhan.Ön dil bencede olmadı.jant alana kadar sac jantlar kötü durmuyor idare eder bence ama arabayı bi yıkat cilalat bişeyler yap artık :)
kardeşim araban cok guzel rengıyle temızlıgıyle on numara sadece bı yıkama bıde benden alınmıs uygun fıyatlı sekıllı spor jant lastık tamam :D
kırmızı logosu olmasın mı :)
http://img201.imageshack.us/img201/9...ql7copydl1.jpg
aceleye geldi yamuk koymuşum logoyu nese:o