maşallah ciğer böbrek kokareç akciğer bağırsak ne ararsan var canlı gidişine şahit oluyoruz her akşam :D
Kazasız belasız kanka :D
Printable View
maşallah ciğer böbrek kokareç akciğer bağırsak ne ararsan var canlı gidişine şahit oluyoruz her akşam :D
Kazasız belasız kanka :D
Böyle konular için ayrı bir bölüm açılmalı aslında ayrıcalıklı arabalar bence..Benim eski konularım belki fikir veren bi taraf yakalarsın. allah kaza bela vermesin.
http://www.techturkey.com/forum/otom...l-amcadan.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...teyzostan.html
Edit.......
hayırlı olsun,maşallah
Saol pamp sende fazla gerginsin bu aralar :D
Kesinlikle abi orjinal araclar diye bi bolum acilabilir :D
Güven bahsetti kullandigin 106 dan nadir bulunan bi arac nazar degmesin diyeyim saxo'da cok iyimis o da cok hosuma gitti ;)
maşallah bro araban gidişiylede duruşuylada muazzam güzellikte ALLAH kaza bela vermesin keyifli gazlamalar :icon_tup:
Cok tsk ederim özgür abi saolsun kirmadi bizi ama cok cektirdi bi tamam diyor bi vazgectim diyor :D
Sonunda alabildik ondan GS yi.bi defa basmis otobanda 210 u gecmis anlata anlata bitiremedi :D cok saolun cok tsk ederim :icon_tup:
Tsk ederim bro seninde yeni aldigin gti yilan gibi sanada hayirli olsun ;)
Maşallah Denizcan abi ciddi çok temiz bir araç.Allah kaza,bela göstermesin , herkese nasip olmaz böyle kupon araç :)
Denizcan abi ilk olarak şöyle söyleyim kendi kişiliğin ve karakterin kadar arabanda cok temiz abicim ve bi o kadarda atarlı makina :D yürümesi zaten dillere destan 41 kere Maşallah Saxo Vts'ye :)
her gördüğümde hayranlık ile bakıyorum abim aracına maşallah bu devirde böyle temiz kupon araç çok çok zor bulunur çok özel bir araç :)
Plakaya zaten aldığın günden beri talibim :D
gidişine laf yok araba adı gibi hızlı :D
kazasız belasız abim :)
Saxo siyah bir başka oluyormuş, orjinalliği fazla bozulmadan makyajlanırsa çok güzel olur :)
Aracı Kırklareli'den aldınız sanırım
Gerçekten çok düzgün bir araç;
Bir kere bile gazlamasını, gereksiz hareketini görmediğim bir araç.
Maşallah, kazasız belasız :)
Çok güzel maşallah..
Alican kardesim cok tsk ederim sende tertemiz bi insansin seviyorum seni cnm kardesim ;)
Cenkercim cok tsk ettim plaka tam senlik istedigin zaman polo gti'a takabilirsin :D
Tsk ederim degisiklik olarak bi jant olarak dusunuyorum simdilik baska bsy yapmam ;)
Evet oleymis hayati boyunca bi kez otobanda gazlamis onuda hep anlatiyor ozgur abim :D
Tsk ederim saolasin ;)
Tsk ederim :)
hayırlı olsun güle güle kullanın
maaşallah kazasız belasız guncel halini bekliyoruz :)
denizcan kardeşim maşallah aracına telerin her daim düz bassın :)