siyah kaput son hali sanırım çok yakışmış:)
ama şu aynaları bi türlü sevemedim...
Printable View
siyah kaput son hali sanırım çok yakışmış:)
ama şu aynaları bi türlü sevemedim...
bende rengini beğendim.
aynaları, jantları, camları siyah yaparsan + ön tampon altındaki siyah eki sökersen süper olur kanımca:)
araba herseyıyle mukemmel..
görduğum en guzel gsi dıebılırım
kocaman bı maşallah......
maşallah güzel araç
arac guzel masallahı var farlar cok guzel olmus
Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına herkez bişiler sölemiş ama biraz mantıklı olalım lütfen. Biri farın önündeki şeyleri beğenmemiş arkadaşım onlar far yıkama. Eğer aracınızda zenon varsa mercek+far yıkama şarttır.(benim aracımda yok ayrı bir konu :P ) 2.si de tamponun altındaki plastik parça siz siz olun sakın sökmeyin o parça tampona gelen darbeleri emiyor ve çok önemli bir parça. 3.de orj jant+basmak hiçbir mantığı yok ve üstelik tehlikeli. Neyse emeğinize sağlık çok güzel bir araç Allah kaza bela vermesin
o alttaki pilastiği sökersen hemen satın alabilirim senden :) tabiki satarsan
Masallah bende GSI'ımı biraz daha koyu bi sarıya boyatmayı dusunmustum hep:) cok yakısmıs jantlarını,aynalarını siyaha boyatırsan cok daha sık olur ya da jantlarını ileride siyah oz ultraleggera v.s tarzı biseyle degistirirsen cok sıkı olur..Gule gule kullan:rolleyes:
p.s jantlar kyowa'mı?
hemde ne pişman aslında sökmedim resimdede görüldüğü gibi yerde sürünmekten koptu gitti bidahada bulupta alamadım
kazasız belasız çok güzel araç;)
gerçekten çok şık olmuş araç,, renk çok yakışmış,,,oldukca farklı duruyo,,,,nazar değmesin maaşallah diyelim..............
teşekkürLer arkadaşLar yorumLarınız için tampon aLtındaki pLastik parçayı ve far yıkamayı sökmeyi hiç düşünmedik;) siyah cam oLayı fiLm burda yasak çok sıkı bi takibi ve cezası var o yüzden uğraşmak istemedik artık böyLe moda oLmaya başLadı bırakın qörsün herkes aracın içini :) ALPER-VNS 65 farLar eL yapımıdır;)diğer konuLar ise jant renk aynaLar vs kişiseL zevk ve tercih meseLesi sonuçta ;) öneriLerinizi payLaşabiLirsiniz arkadaşLar;)
orjinaL jantLa basmak değiLde yayLarın kesiLip basmanın tehLikeLi oLduğundan bahsetmiş heraLde arkadaş:beuj: tehLikeden ziyade çok takırtı yapıo orasıda ayrı tabi:)
Jantları koyu renge cevirmeyi düsünmüyormusunuz peki?
rengi iyi tutturmuşsun kazasız belasız