Jantlar iyi olmuşta, bence egzoz aşağıdan yukarı doğru baksa daha güzel gözükürmüş:) Hayırlı olsun.
Printable View
Jantlar iyi olmuşta, bence egzoz aşağıdan yukarı doğru baksa daha güzel gözükürmüş:) Hayırlı olsun.
Yaw bu arabanın buradayken güzel jantları vardı onlara ne oldu :)
Ellerine saglık ama ben olsam siyaha boyardım jantları :)
Güzell güzell miss gibi olmuş. Jantlar daha sonra biraz ince kollu ve büyük inç li olursa fena olur.
rpf1 bakıyorum 18". Bu arada Adanadaki Jantlarının ağırlığının tanesi 1 tona denk geliyor yürüyemiyordu araba. Ayrıca amacımada cok ters duruyordu. Biraz kücük jantlarla yanlamayı öğrenmem gerekiyor ;) Jantları beyaza boyamıycam arabayı beyaza boyatıcam :) Ya egzoz fotolardan dolayı sanki aşağı bakıyormus gibi duruyor sanırım. Çok inceledim siz dedikten sonra tam düz duruyor. Komple egzoz yapıldığında capraz ve hafif yukarı bakıcak ama şimdilik gerek yok.
Numero uno! :) Tuğral klasiği ;) :) Ayrıca rpf1 yerine bence bbs rs1 veya rs2 daha hoş durur :) Buna benzer eski model başka jantlar da olabilir, ama yeni jant gitmez, klasik olmalı :cool:
rpf1 işlevsel olarak ve jdm ruhuna uygun olarak güzel seçim olur ;) Hatta altın sarısı bile varmış, boyayla uğraşmamıza gerek kalmaz :D
18 kalmamıs cok üzüldüm yaw. Bulabilirsem alıcam walla kafama koydum. Yoksa advan için beklicem
yanlamayı böle bi alette öğrenmek bi garip yawwww :D
kazasız belasız + bide cezasız sürüşler kolay gelee ;)
kendi modifiyesini yapanları taktir ediyorum eline sağlık:)
TUGRAL abı ısmım SELIM.. bende ANTALYA/manavgattanım 1 agustos cuma gunu aksamı dedeman tarafında PASTACIMdadım yalımın arka sokagıymıs... HONDAM.comun bulusmasındaydım..oradan 200sx egsos patlata patlata gectı SEN mıdın abı o?