Japon tarzındansa birazdaha heybetli bi jant takılmalı ve tabiiki spacer acil olarak. Genel olarak bu arabaları sevmiyorum ama kafadan inanılmaz gergin ve çekici duruyor maşşallah.
Printable View
Japon tarzındansa birazdaha heybetli bi jant takılmalı ve tabiiki spacer acil olarak. Genel olarak bu arabaları sevmiyorum ama kafadan inanılmaz gergin ve çekici duruyor maşşallah.
Maşallah bu kadar ufak dokunuşlarla böyle güzel olacağı hiç aklıma gelmezdi Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş.Spacer şart çok abartmamak şartıyla güzel krom yakışan çıkıntı durmayan bi egsoz ucu güzel durur bence bide bi-xenon nokta olur ;)
Detay Uygulamalar Zaten Aracı Herdaim Farklı Yapan ,Arka Tampon Yapısı İle Biraz Apachi Tarzında Oluyor Bir Kaçdefa Deneme Yaptık Ucundan Tutturup Pek Hoş Olmadı Açıkcası
Bi-xenon Konusu Gayet Başarılı Olur ancak Zaman Ayırmak Gerekiyor İşim Nedeni İle Son zamanlar Araçla İlgilenemez Oldum Maalesef :(
Değişiklikler çok başarılı olmuş,emeğinize sağlık.
Öne farklı bi lip takılsa güzel olur . Araca maşallah
jantlar ve düşüklük yakışmış. maşallah
Bu arabayı bi süre önce avcılar tarafında yan yolda görüyodum. Maşallah çok güzel.
Çok beğendim ben, maşallah aracınıza
Daha 10 dakika önce arkadaşımla C elysee muhabbeti yapıyorduk dediğine göre ivmelenmesi şaşırtıcıymış.Aracınıza maşallah çok şık olmus emeğinize sağlık
son hali cidden iyi olmuş maşallah :)
bu resimden gördüğüm kadarıyla ön 15 arka 20 mm tam doldurur ama bu basıklıkta sürtme ihtimali yüksek dediğiniz gibi :) yapılan işlemler çok sade ve şık gerçekten kazasız belasız inşallah