Emeğini geç size birşey olmamış geçmiş olsun.
Printable View
Emeğini geç size birşey olmamış geçmiş olsun.
geçmiş olsun araba yine alınır yapılır mühim olan size bişi olmaması.
bukadarla gecmis olsun
Amin.. geçmiş olsun öncelikle cana bişey olmasın mal elbet yerine gelir.
Allah beterinden saklasın. Büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun sizde birşey olmaması sevindirici..
Geçmiş olsun cana gelmesinde..
Ayrıca Elazığ'da inanılmaz bir şekilde alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan var.16-17 yaşındaki çocuklar araba kiralıyorlar.Bende Elazığ'lıyım.Her gittiğimde mutlaka ya ben ya bir yakınım böyle bir kazayla karşı karşıya kalıyoruz.
Cok gecmis olsun hic birinize bisey olmamis alah daha iyilerini nasip eder ins.
Cana bir şey olmadıktan sonra mal bir şekilde yerine konur. Geçmiş olsun arkadaşım :(
Geçmiş olsun.. 120-130 km hızla o araba taunusa çarptıysa ve taunus o hale geldiyse maşallah taunus hakkatten sağlam araçmış..
taunusun yaşına yılına metal yorgunluğu oranına birde üretildi yıllarda hiç bir ncap gibi güvenlik standartı olmadığını düşünürsek ve çarpan aracın süratini düşünürsek gene sağlam mış taunus.. Tekrar geçmiş olsun..
Çok geççmiş olsun,, Allaha şükür sizde birşey yok. Vurana da zaten ne denir ki, cahil falan demiyorum direk oç.
geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun.
Herkese tesekkur ederim. .Rabbim kimseye kaza bela vermesin.
Dediginiz gibi burda kaza ortalamasi cok yuksek ben buna neden olarak buranin insaninin aile buyuklerinin cok rahat ve vurdumduymaz olusuna bagliyorum.. Örnekleri gerçekten çok fazla..
geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsn. ortamı yumusatmak icin dyorum eğer yaptırcaksanız hatcback yapınız :)
Aracın astarı yüzünü geçtiği durumda olduğu için yapılma durumu yok.Toplam masraf işçilik dahil 45 binlira çıkarmışlar yaptırmaya kalksam bile yeni bi taunusun arka tarafı lazım kupa felan komple eğri çünkü..şanzumanı motoru bile yerinden çıkmış durumda idi..
Sigorta bunu yaptırmayıp 1900 tl ödeme yaparak + olarak aracı 750 tl ye hurdaya vericem..Karşı taraftan istediğim iki binliranın gelip gelmiyeceğide meçhul..diğer türlü zararım çok oluyor..
geçmiş olsun bunla gelip geçsin
çok geçmiş olsun cidden kötü bi durum.inşallah yerine daha iyileri gelir :)