1992 model galant vr4.Turbo, 4wd, 4ws, 4is vs.vs.Sanırım Türkiye de başka yok.En azından benim bildiğim yok.Zaman bulursam daha farklı resimlerini çekeceğim.Tabi zaman bulursam dahada ilgileneceğim inşallah.
![]()
1992 model galant vr4.Turbo, 4wd, 4ws, 4is vs.vs.Sanırım Türkiye de başka yok.En azından benim bildiğim yok.Zaman bulursam daha farklı resimlerini çekeceğim.Tabi zaman bulursam dahada ilgileneceğim inşallah.
![]()
Teknik özellikleri neler araçın? Bence bulunmaz hint kumaşı bu araba.Subarudaki turbo legacy gibi.
![]()
Evet 4ws var.4ws nin sert girilen virajlarda verdiği his harika.Önce arkasını bırakıyor.Sonra tekrar virajın içine doğru çekiyor.Harika bir şey yani.
Orjinal haliylede yakar.Ama önce o hale getirmek laazım.Bir ara getireceğiz inşallah
İnşallah diyorum.Ama öncelikli hedefim orjinal hale döndürmek.Kayıp beygirleri geri getirmek
Cem carismayı ağustos ayında çok samimi bir arkadaşımın vectrasıyla değiştik.Bir nevi arkadaşa iyilikSonra vectrayı toplayayım modlayayım filan derken bir baktım galant haala galeride.Hatırlarmısın bilmem 2 yıl kadar önce ben cjp da bu arabayı paylaşmıştım.Galericinin araç hakkında hiç bir fikri olmaması sayesinde araç satılmamış.Adam aracın turbo olduğunu ve awd olduğunu bilmiyordu.Söylemiştim ama yinede telefon açanlara turbo yok filan demiş.Neyse bizde vectrayla değiştik işte bunu.
Evet uzun süredir yoksun ortalıklarda.Bir ara laflayalım
250 olması laazım.Ama aracın üretim pazarına göre specler de değişiyor.jdm ler 200 hp filan.Benimkisi usdm.Ve evet 4G63 var
Aslında rally lerde çok başarılı değilmiş.Ya da en azından sonradan başarısızlık başlamış.Boyutları çok büyük aracın.Sonra mitsubishi bundan vazgeçip lancer evo 1 e geçiş yapmış.Yinede performansı ve yol tutuşu çok hoş.
Daha güzelleri sizlere inşallah.
Hayır otomatik değil ama hız sabitlemesi var
4G63 turbo.250 hp. 300 nm. 1500 kg. 0-100 : 6 saniye.Son sürati hakkında hiç bir veriye rastlayamadım.Başta yazdığım gibi 4wd, 4ws, 4is, 4abs var.Ama ben 4is ne öğrenemedim
Donanım olarakta : Çift bölgeli çift kademeli klima, sunroof, deri döşeme, hız sabitleme, hidrolik direksiyon, en güzelide otomatik emniyet kemerleri vs.vs.vs. var.
Hakikaten nadide bir otomobil.1000 adet üretilmiş.Benimki 981.Arabanın içinde bununla ilgili bir etiket var.Yanlış bilmiyorsam Türkiye de sadece benimki var.
Konya açık oto pazarının işletmecileri benim galericiler.Ama adamları görseniz şaşarsınız.Şahin doğan harici pek fikirleri yok.O yüzden aracı aldığımda çok sevindi adam
Veee iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
İnşallah hepinizin gönlüne göre arabalarınız olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)