User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İlk aracım palio van

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk aracım palio van

Herkese iyi forumlar öncelikle.***** hepimizin bir araba sevdası vardı benimde küçüklükten beri hayalimdi araba almak.Sağolsun babam hep arabasını veriyordu ama insanın kendi malı gibi olmuyor tabi Aracı alalı biraz oldu ama konu açmak bugüne kısmetmiş Üniversiteye geçtim devletten kredi çıktı 10ay hiç dokunmadım tabiri caizse yemedim içmedim biriktirdim hoş Erzurum'daydım pek yapacak bişe de olmayınca para biriktirmek kolay olmuştu 3yıl da yazın çalışıp para biriktirmiştim derken bir miktar param olmuştu doğan,flash s filan ararken babam sağolsun destek çıktı almışken iyi birşey olsun Erzurum'da çalışmamazlık yapmasın dedi ve tam final dönemindeyken ne kadar paran var diye sordu anladım bişe bulmuş bayağı sevindim tabi sonra arabayı aldım dedi ve bana sürpriz oldu tam anlamıyla heyecandan ölecekken Adana'ya gelir gelmez direk arabaya koştum158bin kmde motoru bayağı temizdi ama van olması beni hayal kırıklığına uğrattı tabiki Aslında yakıt konusunda çok iyiydi maşallah motoru da sıkıntı çıkarmadı ama van olmasından dolayı ailenin sevilmeyen evladı gibi soğuk soğuk bağrıma bastım ah otomobil geçeydin iyidi diyerekten Sonra başladık eksikleri gidermeye Çok konuştum artık fotolarla baş başa bırakayım sizi çok bişe yapamasakta ufak tefek değişiklikler var

ilk aldığım hali döşemeler ölü durumda ve lastikler bitikti ilk lastiklerden başladık

döşemeler bittikten sonra sıra camla filme gelmişti Dejavu Tuning'İn yolunu tuttuk sağolsun yardımcı oldular

Babamın paliosuyla yan yana
    depomuzu fulledik ve son güncel durumu bu

yapmak istediğim bu fakat yay konusunda biraz sıkıntılı paliolar 110tlye spor yay mı olur sorusu akıllarda ve coil yok ne yazık ki

Bu da bonus ps sağolsun
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun kardeşim sana azmetmişsin sonuçlamışsın... şahin bile olsa sana ferrari gibi gelmesi lazım. baba parası değil alın teri allah kaza bela vermesin paran oldukça yaparsın zevkine göre bendede vardı palio tesisat çok güzel çalıyor palioda. tesisat yaparsın jant alırsın bide basarsın yeter
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal olsun kardeşim sana azmetmişsin sonuçlamışsın... şahin bile olsa sana ferrari gibi gelmesi lazım. baba parası değil alın teri allah kaza bela vermesin paran oldukça yaparsın zevkine göre bendede vardı palio tesisat çok güzel çalıyor palioda. tesisat yaparsın jant alırsın bide basarsın yeter
    sağolasın abi gerçekten azmettiğin sürece oluyor onu anladım evet çok zorlandım belki gezmedim tozmadım ama hayalime kavuştum bununverdiği huzur ve mutluluk gerçekten çok ayrı tek sıkıntısı kamyonetten dolayı vergisi ve muayenesi

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla resimlerdeki gibi olması için pekte çok masrafa gerek yok gibi basılma ve jant jatta stilo jantına benziyor , maşallah kazasız belasız binin ama en kısa zamanda bekliyorum işlemlere başlamanı

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız. Cam açtırmanız iyi olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah Allah kaza bela vermesin ufak tefek yapılacaklarınıda hallettikden sonra çok güzel olur bencec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla resimlerdeki gibi olması için pekte çok masrafa gerek yok gibi basılma ve jant jatta stilo jantına benziyor , maşallah kazasız belasız binin ama en kısa zamanda bekliyorum işlemlere başlamanı
    teşekkürler şubatın ilk haftasında yapacağım bişeyler konuyu güncellerim artılarını eksilerini hep birlikte değerlendiririz inşallah
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah Allah kaza bela vermesin ufak tefek yapılacaklarınıda hallettikden sonra çok güzel olur bencec
    amin kardeşim daha iyileri sizlerin olur umarım ufakdan yapıyorum birşeyler eksikleri var zamanla giderilecek
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız. Cam açtırmanız iyi olmuş.
    teşekkürler cam gerçekten çok iyi oldu görüş açısı bakımından ve görüntü olarak da daha hoş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de çalışarak cüzi bi miktar para biriktirmiştim, 2 yıldır köşede durur harcamaya elim gitmez
    Kendi kazandığın para bambaşka bir olay, Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bende ailemden hiç yardım almadan aldım araçlarımı inan çok zor ve bi o kadar değerli olur. Kendi malı gibisi yok kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çalışarak cüzi bi miktar para biriktirmiştim, 2 yıldır köşede durur harcamaya elim gitmez
    Kendi kazandığın para bambaşka bir olay, Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
    gerçekten bambaşka amin hepimize
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende ailemden hiç yardım almadan aldım araçlarımı inan çok zor ve bi o kadar değerli olur. Kendi malı gibisi yok kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın umarım.
    gerçekten çok zor sabah akşam yurtta yiyip öğlen bisküvi yerdim karnımı tutsun diye para biriktirmek için geriye dönüp baktığımda harbi psikopatlık derecesindeymiş ama değdi o arabayı aldığım an değdi amin teşekkürler Allah hepimizin gönlüne göre versin

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun toprağım sabredip muradına ermişsin daha ne olsun zamanla eklemeler yaparak daha güzel yaparsın kazasız belasız binersin inş

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok zor sabah akşam yurtta yiyip öğlen bisküvi yerdim ya da sakız çiğnerdim karnımı tutsun diye para biriktirmek için geriye dönüp baktığımda harbi psikopatlık derecesindeymiş ama değdi o arabayı aldığım an değdi amin teşekkürler Allah hepimizin gönlüne göre versin
    Ben o kadar psikopatlık derecesinde değildim ama hep kenara koydum parayı Kuşadası'nda yazları gece hayatı hızlı ama 5. senem doğru düzgün çıktığımı bilmem. Belki Erzurum'da para daha kolay biriktirilir. Burası çok pahalı ve adam akıllı usta yok. Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cutefire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun toprağım sabredip muradına ermişsin daha ne olsun zamanla eklemeler yaparak daha güzel yaparsın kazasız belasız binersin inş
    amin hemşehrim inşallah
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o kadar psikopatlık derecesinde değildim ama hep kenara koydum parayı Kuşadası'nda yazları gece hayatı hızlı ama 5. senem doğru düzgün çıktığımı bilmem. Belki Erzurum'da para daha kolay biriktirilir. Burası çok pahalı ve adam akıllı usta yok. Kolay gelsin.
    soğuk olunca araba da olmayınca çıkılmıyordu ***** -30ları gören yer bir de ikinci öğretimdim ben tam ekonomi ve sıkıntı spec çok fazla da acıkmazdım zaten

DOGAN__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kardeşim paliocu görmek çok güzel kazasız belasız Bu da benim yavru şimdi viper var

AHM PERFORMANCE

www.abarthturkiye.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun.. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.. Babanın palio basık mı ne )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOGAN__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim paliocu görmek çok güzel kazasız belasız Bu da benim yavru şimdi viper var
    sağolasın abi senin palioyu bayağıdır takip ediyorum gördüğüm en güzel palio diyebilirim kazasız belasız inşallah
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.. Babanın palio basık mı ne )))
    bi tık basık gibi teşekkürler abi cümlemize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ilk haline göre çok çok iyi olmuş, şahin doğan yerinede çok iyi tercih olmuş 1.3 mjet'mi ?
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ilk haline göre çok çok iyi olmuş, şahin doğan yerinede çok iyi tercih olmuş 1.3 mjet'mi ?
    evet ilk haline göre bayağı iyi oldu evet 1.3 mjet teşekkürler bu arada

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
    27 yaşına girdim bu ay tam 11 yıl çalıştım bi boka sahip olamadım yedik içtik sonra geriye dönüp bi baktım hiç bişey yok arkadaşlarım evlendi kimisi araba aldı kimisi ev, bi sene sıktım kendimi birazda kredi çektim sonunda aldım arabamı.
    Seni tebrik ediyorum
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)