Herkese iyi forumlar öncelikle.***** hepimizin bir araba sevdası vardı benimde küçüklükten beri hayalimdi araba almak.Sağolsun babam hep arabasını veriyordu ama insanın kendi malı gibi olmuyor tabiAracı alalı biraz oldu ama konu açmak bugüne kısmetmiş
Üniversiteye geçtim devletten kredi çıktı 10ay hiç dokunmadım tabiri caizse yemedim içmedim biriktirdim hoş Erzurum'daydım pek yapacak bişe de olmayınca para biriktirmek kolay olmuştu 3yıl da yazın çalışıp para biriktirmiştim derken bir miktar param olmuştu doğan,flash s filan ararken babam sağolsun destek çıktı almışken iyi birşey olsun Erzurum'da çalışmamazlık yapmasın dedi ve tam final dönemindeyken ne kadar paran var diye sordu anladım bişe bulmuş bayağı sevindim tabi sonra arabayı aldım dedi ve bana sürpriz oldu tam anlamıyla heyecandan ölecekken Adana'ya gelir gelmez direk arabaya koştum158bin kmde motoru bayağı temizdi ama van olması beni hayal kırıklığına uğrattı tabiki
Aslında yakıt konusunda çok iyiydi maşallah motoru da sıkıntı çıkarmadı ama van olmasından dolayı ailenin sevilmeyen evladı gibi soğuk soğuk bağrıma bastım ah otomobil geçeydin iyidi diyerekten
Sonra başladık eksikleri gidermeye
Çok konuştum artık fotolarla baş başa bırakayım sizi çok bişe yapamasakta ufak tefek değişiklikler var
ilk aldığım hali döşemeler ölü durumda ve lastikler bitikti ilk lastiklerden başladık
döşemeler bittikten sonra sıra camla filme gelmişti Dejavu Tuning'İn yolunu tuttuk sağolsun yardımcı oldular
Babamın paliosuyla yan yana
depomuzu fulledik ve son güncel durumu bu
yapmak istediğim bu fakat yay konusunda biraz sıkıntılı paliolar 110tlye spor yay mı olur sorusu akıllarda ve coil yok ne yazık ki
Bu da bonus ps sağolsun
![]()