Abim maşallah kılçık gibi :)
Printable View
Abim maşallah kılçık gibi :)
A R A B A C I I I:D
Kanka masallah yine cok temiz bi vtecle piyasadasin. Allah kaza bela vermesin.
MAsallah omer abi ellerine saglik kazasiz belasiz.:)
Maşallah Cıncık Gibi :)
Özellikle Konsola Bittim İlk Günkü Orijinalliğinde.
maşallah çok iyi
maşallahhhhh vtec imeze kanka :)
tampondaki kırmızı şey dışında gayet sade , güzel ve şık olmuş , güzel günlerde kullanırsınız inşallah :)
Sen nerede boncuk vti bulup alıp binmek zorundamısın:D
Maşallah kardeşim
Maşallah buda çok iyi Allah kaza bela vermesin :)
Üşenmeden okudum yazılarınızı. Öldüm bittim hayran kaldım MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BÖYLE ARAÇ KALMADI PİYASADA !
maşallah ömer güle güle kullan
maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin arabayı aldığım hafta sormuştun satarmısın diye aradan bir buçuk sene geçti geldin aldın :) :) senide fazla durdurmazlar ama işallah senden sonraki sahipleride değerini bilir;)
maşallah abi, Allah kaza bela vermesin. en kısa zamanda güzel bi makineyle çektiğin fotoları bekliyoruz. Kasa çok düzgün eminim motoru da öyledir. EK tasarımı en güzel otomobillerden kesinlikle :)
Maşallah çiçeğim güle güle kullan inş.
Abi maşallah ya cook güzel olmuş :) bu rengi sevmeyenlerden biriyim ama cila gosteriyormus araci demekki :)) eline emeğine sağlık abi :)
Ömer ! inana bi çok arkadaşıma senin arabalarını örnek diye gösteriyorum güle güle kullan Allah Kaza bela vermesin İnşAllah...
FJK dan beri aklıma iyice girdi VTİ lar sanırım 2011 arabamı sattırıp VTİ almama sebep olacaksın bilesin :)
Allah razi olsun hepinizden.
Cok sukur aracin kasada, ic aksamda, motorda ve mekanikte cok ust seviye kondisyonda.
Allah nazarlardan saklasin :)
MaşAllah ilk önce sana sonra arabana:) Kazasız belasız sıkıntısız güzel güzel binmen dileğiyle seninle arkadaş dost kardeş olmakda çok güzel bunuda söylemeden geçemicem:D İyi günlerde olsun satma biraz bin emeğine değsin..
Titizlikle üstüne düştüğünüz o kadar belli ki.. Maşallah kazasız belasız binmeniz dileğimle.