maşallah, yazılım ve eksozla olan gidişini merak ediyorum bende aynısını kullanıyorum stock performansını beğendim :)
Printable View
maşallah, yazılım ve eksozla olan gidişini merak ediyorum bende aynısını kullanıyorum stock performansını beğendim :)
Volkan maşallh cok güzel olmuş
Teşekkür ederim olumlu, olumsuz yorumlarınız için arkadaşlar :) Jantlarımı yeni boyattım benim çok içime sindi :)
@uerbas
Üst devirler çok rahatlıyor egzozdan sonra, yazılım da alt devirleri toparlıyor baya :)
Sağolasın Serkan abi:)
Araca maşallah, lakin renk biraz kapatmış gibi gerçek güzelliğini, naçizane fikrimdir.
İşçilik başarılı olmuş, renkte kararsızım. :)
Egzoz var mı? Var ise ses nasıl?
Maşallah kazasız belasız..
Kaplamayı sevmem ama bu ayrı bi güzel olmuş :) Maşallah
eski coupelerden ama konusunu görmek yeni nasip oldu :) yapılanlar yerinde olmuş maşallah valla :) konunun adı fena olmuş :D
renk on numara
aracınıza maşallah okanda okuyosunuz sanırım bi ara rektörlüğün oradaki otoparkta görmüştüm rengiyle jantlarıyla on numara duruyordu tekrardan maşallah..
Maşallah Volkan kazasız belasız
volkan maşallahı var :) Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah çok güzel. Kazasız belasız...
maşallah. arka tamponu orjinal bırakman bide jantları siyaha boyaman boğmuş biraz arka tampona el atarsan bide jantları değiştirirsen çok daha güzel olucaktır.
Teşekkür ederim nazik yorumunuz için, beyazken daha şık duruyordu dediğiniz gibi şimdi şeker gibi oldu :)
Bence güzel :)
Amin, teşekkürler.
Teşekkür ederim :)
Aynen :) Teşekkür ederim, şirinler konseptindeyiz şu sıralar :D
Teşekkürler
Teşekkür ederim eksik olmayın :) Lisansım bitti, artık Kurtköy'de değilim ama arada uğruyorum :)
Sağolasın Doğu, amin :)
Sağol Bahadır, cümlemize :)
Teşekkür ederim :)
Fotoğraflardan herhalde jant konusunda canlı gören kimseden olumsuz yorum duymamıştım şaşırdım açıkçası, teşekkür ederim :)
Maşallah renk çok iyi..
Maşallah bim'den mi aldınız ? Le cola gibi olmuş :hehe: Okuyamadım ismini.
Kazasız belasız inş.
maşallah volkan yakışmış
Jant zaten oem değil mi ? Sadece siyah olmuş, ben beğendim
Farklı bi jant düşünürseniz beyaz te37 ile nokta olur.
Hatta vossenlerle ölüm vuruşu olur :)
Maşallah.