Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar. Yeni aracımı ilk eksiklerini giderip paylaşmak istedim. Araç 1 parça değişen 1parça lokal boyalı ,başka işlem boya bulunmayıp , orjinal 55000 km kadife kırmızı 2000 model ie versiyondur. 2. sahibinden aldım , stepnesi dahi kullanılmamış daha
Zamanım kısıtlı olduğu için işlemleri yaza kadar bunlarla sınırlandırmak zorunda kaldım.
Yapılacak olan işlemler;
-Slx sisli tampon alınacak
-Arka tampon sıfırlanacak
-Tampon altları araç rengine boyanacak
-Aynalar kare 93 slx modelleri ile değişecek
-Stoplar 98 slx modelleri ile değişecek
-51'lik boru, 4-1 headers, kat ve orta susturucu iptali.Son susturucu oem kalıp çıkış borusu krom olarak değişecek.
-İç mekanda ise süpriz değişimler olacak
Maşallahlarınızı esirgemeyin arkadaşlar buyrun resimlerle devam edelim;
İlk önce eski aracımı bi selam göndereyim, evlatla çok zamanımız geçmişti
Aracı 4-5 gün koşuşturmaca sonucunda aldık, satışı aldığımız sabah ilk pozumuz. Sağ alt taraftaki kırmızı cisim ön camdaydı
Camlarımızda toplam 7 yıllık artık kendinden geçmiş filmlerimiz bulunuyordu, sağolsunlar 3 günde temizleyebildim rezistansa zarar gelmedi Allah tan
İlk çeyiz hareketleri
Lastikcide aldım soluğu akşamına, lastiklerim taş gibiydi kuru zeminde bile güvensizdi, jantları söktürdüm ve tenekelere doğan kapaklarımızı taktık.
Bu sırada Bursa dan kargo bekledik, doğruca lastikcimize koştuk Kadife ile
Plakalarımız ve plaka altlıklarımız tamam
İlk bıcı bıcımız
Kuaförsüz halleri koltukların
Nolur nolmaz diyerekten, araç triger buji vs bakımlarınıda yaptırdık
%100 ev yapımı alakantra döşemeİlk etapta A sütünü ve kolçak kaplama yaptım. vites körüğünü de yaptım ancak vites topuzu orjinal olduğundan körük büyük oldu oda sırıttı biraz söktüm tekrar. yaza yapılan işlemler arasında vites körüğü el freni körüğü ve B,C sütünları da alakantra olacak.