Herkeze merhaba. Arac yaklasık 2 senedır bızde. bugune kadar ufak tefek bırseyler yaptım soktum, satılcak satılmıcak muhabbetı yuzunden tam olarak baslayamamıstım.Ögrencı olmam ve bırbırımızden uzak kalmamız da buna bı sebeb aslında
Neyse sonunda bu yıl mezun oldum ama öğrencılık devam edıyor sadece bırbırımze yakınız. Sımdılık ufak ufak adımlarla yurumeye baslıcaz zamanla cok daha guzel yerlere gelıcemı dusunuyorum..
Güncel fotolar sayfa 4, 5 ve 6 da
Sayfa 7 ve 8 güncelinden;
Arabayı ilk sahıbı ogretmenden aldık. Sagolsun bugune kadar ıyı bakmıs bakımlarıını servısden baska bıryere yaptırmamıs.. Kasa olarak gayet guzel 1 parca boya ve 1 parca sag kapı sacı degısmıs. Arabayı aldıgımızın ilk günü
Hemen işe koyuldum aracı guzelce iç dıs temızledım. Jant kapaklarını soktum![]()
Bos kaldıkca arabayla ugrasıyodum sınyaller arasındakı cıtayı ve panjuru boyadım, motoru temızledım..
Egsozumuzu ve lipimizi de taktık..
Evet, görsellikdeki baslangıc olarak ön onemli adım, belkıde en kafa yordugumuz(en azından benım ıcın oyle oldu) aracı basmak gerekıyodu. Yaymı kessek presmı yapsak spor yay mı taksak
Spor yay taksak hangı markayı tercıh etsek
En sonunda eıbach pro yaylarımı aldım ve taktırdım. Bunlarla beraber alt duzen amortısorler vs orjınal parcalarla degıstı, ufak tefek degıstıklıkler yapıldı sıs farı, m cıta, seffaf sınyaller ve kare plakalık takıldı.
Cok begendıgım farlardan sonunda bulmustum. Kacırmak ıstemdıgımden ogrencılık halı borc harc topladım farları ve logosuz panjuru aldım
Osmaniyede kare plakalıklı tampon oldugunu ogrendım hemen paramı ayarladım. Tam alıcaktım kı uygun fıyata jant lastık denk geldı . Tampondan vazgecıp hemen onları aldımBu arada arkadaslarımdan aldıgım borclarda dag gıbı olmusdu onlarıda bı yandan halletmem lazımdı fakat nasıl (
![]()
Öğrenci olmak zor zor
1 sene ıcınde saga sola koyduklarımla anca bukadar oldu. Sonra arabayı satmaya kadar verdıkSpor yayları jantları soktum ilanı actım. Satılmasını ıstemedıgımden fıyatı tok yazdım. 1 aya sıkıntılarımız gectı ve ılanı kaldırdım. Bu sefer hedefım buyuk..
Buda guncel olsun![]()
Sinyaller ve arka tamponum daha gelmedı . Dayanamadım ön fx tamponu taktım
Vakıt ayırdıgınız ıcın tesekkurler.. Butun yorumlara, fıkırlere acıgım masallahınızı esırgemeyın..![]()