maşallah kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız:icon_tup:
Printable View
maşallah kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız:icon_tup:
Maşallah kardeşim güzel günlerde binersin inş İzmir'deki sahibi çok yakın tanıdığımdır Berker abi ondan çıktığında da bebek gibiydi çok kıldır kendisi sonrasında da çok güzel bakılmış.
Kazasız belasız inş.
Kanka maşallah tek kelime ile muhteşem bir aracın var.Duruşu temizliği ile ben burdayım diyor.Allah kaza bela vermesin inş:)
merttaç süper bi kardesimsin iyikide sen aldın Allah tekerlerini düz bastırsın kardesim.
ilerde daha farklı projeler yapıcaz hayırlısıyla her zaman bi telefonun kadar yakınındayım :)
Maşallah Merthan, Allah kaza bela göstermesin, bizde de var RC LeMans keyifli araba cidden :)
merhan allah kaza bela vermesın kardeşim on numara RC.
Allah kazasız belasız dertsiz tasasız binmeyi nasip etsin.hayırlı uğurlu olsun güzel seçim.
Teşekkür ederim Sertaç,en yakın zamanda bekliyoruz seni :)
Teşekkür ederim Tuncay abi sağolasın amin.
Aynen modaya uydum devam ediyorum :) Teşekkür ederim kardeşim amin.
Ben eski aracım varken yanınıza gelmiştim turuncu Megane coupe ile,bronz renk jant seçmiştim fiyatta anlaşmıştık fakat daha sonra aracıma uymamıştı alamamıştık bilmem hatırladınız mı? :)
Çok teşekkür ediyorum,en yakın zamanda tekrardan uğrarım yanınıza :)
Eski arabanın sahibi Levent'de oturuyor zannetmiyorum,ben Yeni Yüzyil Üniversitesinde okuyorum :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim,senin aracınında maşallahı var allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ediyorum Orhan abi,sende çok sağol her zaman her koşulda yardımlarını esirgemeyecek bi insansın. Ayrıca senin sayende bizde RC'ye biniyoruz sen aşıladın bize :)
Çok teşekkür ederim,hepimiz ağız tadıyla binelim gazlayalım inşallah :)
Amin çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için sağolun.
Özgür abi çok teşekkür ediyorum sağol.
Teşekkür ederim çok sağolun.
Kadam herşey için sağol,dokunmaz olur mu arabayı bana baştan sevdirdin :)
Asıl sen harika bi insansın kadam hakkaten tek kelimeyle adamın dibisin :icon_tup:
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin,cumartesi mutlaka görüşüyoruz özledim seni uzun zaman oldu güzel bi muhabbet yapmayalı kadam :)
Teşekkür ederim Özgür abi tabikide sorarım yardımcı olucağınızdan en ufak şüphem yok çok sağolun :)
Kardeşim teşekkür ederim,senin araç asıl sıkı olan araç :)
Bende görüşmek istiyorum inşallah nasip olur kardeşim.
Çok teşekkür ederim sağolun.
Cupra çok daha az yakıyor,daha seri,kullanımı ve uzun yolu daha rahat,içi daha dar,motor daha verimli.
207 daha fazla yakıyor,kullanımı daha sert ve rahatsız,içi baya geniş,görüş açıları geniş,daha iyi yol tutuyor,daha iyi frenleri var,daha sportif kullanımı var,malzeme kalitesi 1 tık daha iyi(deri kumaş,alkantara koltuklar,alkantara kapı döşemeleri vs.),arkası daha geniş,arka camlar kelebekli.
Çok teşekkür ediyorum,senin arabanında maşallahı var mermi gibi bi Cupra :)
Güle güle kullanmam dileğimle,hoşgeldin bu arada :)
Çok teşekkür ederim.
Sağol kardeşim sanada hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :icon_tup:
Kendisiyle telefonda 3-4 kere konuşma firsatım oldu öyle bile ne kadar titiz birisi olduğu anlaşılıyor.
Sağolsun gerçekten çok temiz ve titiz bakmış arabaya.
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için kardeşim sağolasın.
Kankacım çok teşekkür ediyorum sağolasın,Cupra'nın kralıda sende maşallah allah kaza bela vermesin kadam :icon_tup:
Kuzen sağolasın sende öylesin 09 RC'ne maşallah mermi gibi.
Sende öyle her zaman arayabilirsin,projelere gelince en yakın zamanda başlıcaz inşallah :)
Melih çok sağolasın kardeşim aynen bende çok keyif alıyorum :)
Abi sağolasın seninki asıl 10 numara,sende çok yardımcı oluyorsun teşekkür ederim :)
Sizede hayırlı olsun yavaş yavaş başladınız yapmaya inşallah herşey gönlünüze göre olur.
Çok teşekkür ediyorum.
Merthan, Suby okul bittikten sonra inşallah diyelim alırız birer tane :)
Maşallah Firari de çok çok iyi görünüyor, daha da iyi olacaktır zamanla zaten :)
Hayirli olsun doktor noktayi koymussun ;)
Kardeşim adamın dibisin herzaman yanındayım biliyosun araman yeterli.
Rc çiçek gibi eksiklerinide yavaş yavaş tamamlarsın istedigin gibi olur daha zevkli hale gelir:)
Maşallah allah kaza bela göstermesin kardeşim.
Hahah sağolasın doktor eksik olma :)
Biliyorum kardeşim adamın dibi olan sensin sağolasın :)
The fastest THP yapıcaz senin arabayı inşallah,eksiklermizi tamamlıyalım bi sonra gerisi gelicek :)
Senin içinde geçerli her zaman yanındayım kardeşim araman yeterli.
Normal vites değişimleriyle kısa bi hızlanma eklemek istedim:)
207 RC Le Mans Acceleration - YouTube
egzoz orjinalmi kuzen, hala üzerinde 0.9 1 barlık yazılımmı var :)
Allah utandırmasın maşallah maşallah :)