yorumlarınız için teşekkürler yasin kardeşimiz allah için çok temiz bakmış bende yasin kadar temiz bakıyorum.....
Printable View
yorumlarınız için teşekkürler yasin kardeşimiz allah için çok temiz bakmış bende yasin kadar temiz bakıyorum.....
yasın aldıgında 15000 km deydı bızde ccok nıyetlendık ama albaydı sanırım eskı sahıbı anlasamadık yasıne nasıp oldu cok temız bı araba aldın kardesım allah kaza bela vermesın masallah ;)
şurası kafamı karıstırdı yav ıslem oncesı nasıl 180 cıktı 200 hp lık araba ıslemden sonrada 217 dıosun yazdıklarına karsılık en az aracın 230 240 hp vermesı gerek bence duzgun bı dynoda olcum yaptır derım kolay gelsın ;)
şişirme bg yok veride ne çıktıysa onu yazmış ertan ama gerçektende bizde söledik bi yanlışlık var o ölçümde fan olmayınca yanılma payı yüksektirdedik oda pek önemsemedi açıkcası olsun yinede maşallah
Maşallah. Keyifle kullanmanı dilerim. :icon_tup:
evet kaan abi bi albaydı adam hafta sonları gezmek için kullanıyo araba alındığından beri garajda durmuştu yasin abi aldı yine garajda durdu. yanlış hatırlamıyosam 2001 trafik çıkışlıydı 2001 ağustostan sonra düşünürsek adam yaklaşık 6.5 yılda 15.000 km yapmış. ama alındığı günden beri garaj arabası olarak biliyorum.
ayrıca o aracın standartı zaten 200 hp o dynoda %100 bi yanlışlık var. yasin abiyle konusuyoduk işte standart 197 hp bunların o bu şu 200 küsür beygir dediğini hatırlıyorum ama 217 kesinlikler değil.
araç kafadan makyajlı kasaya cevrilmiş,daha guzel olmuş Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmak nasip etsin
maşallah kazasız belasız çok tatlı duruyor renk özellikle süper sanırım 2.sahibisin
maşallah ertan allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin gebzemizin gururu typerlerin kralı :)
Gule gule kullan. Gebze BKR plakalı Cupra yla denedınız mı:) Bekir bahsediodu type r dan. gercekten cok temiz cok guzelmiş...:)
bkr ile hiç denemediler bizim e30 vardı 3.28 onunla denedi ve geçildi bekir
hehe hadi ya hic bahsetmedi ondan:) bir de ab6700 var onunla da denesinler bence:) neyse konuyu dagıtmıyalım:)
maşallah. boncuk gibi araç. güle güle kullan.
walla arac cok hoş..ben nıyetlenmıstım bu araca ama olmamıstı....kazasız belasız bınmek nasıp olsn....
araç şuan 34.000km de faturası 28.02.2003 çıkışlı fenerbahçe ordu evine kesilmiş bildigim kadar komutan oglunamı karısınamı almış faturası e yedek anahtarlarıda kitapcıgı mevcut.ben aracı boş aldım boşken 180hp çıktı yükledikten sonrada 217hp çıktı bir yanlışlık olabilir ama şuarki işlemden 37hp aldıgımı biliyorum benim merak ettigimde buydu.yükledikten sonra fazla deneme şansım olmadı bi ataşehire gittik es 2000 lerle urfa kardeşimle integralarla felan yürüdüm geçmekte var geçilmekte hırs yapmamak ve bazı şeyleri kabullenmek lazım.inşallah bundan sonra organizasyonlara gelmeye çalışıcam maksat hem makinayı denemiş oluruz hemde yeni bi çevre muhabbet olur.hepinizin yorumları on numara herkeze teşekkürler iyi forumlar....
aracın temizliğiyle birlikte eski sahibi gibi yeni sahibide 10üzerinden10 ;)
maşallah ertanım on numara devam
masallah kazasız belasız:)
e30 dediğide yere 180 190hp :)
kanka cuprayı geçti typere geçildi neiştir aga ama bkr yürümüyor nedenide eksoz yok filtre yok stock biniyor belki bikaç işlemden sonra e30hiç sansı olmaz typer geçiyorsa cuprada onu çok rahat geçer
:) bekır superchıps ve pıper vıper takmıstı ama sokmus hepsını duydugum kadarıyla. orada bi de eskı kasa cupra var onla da denemek lazım ama sahıbı pek ılgılenmıo roll la falan:)
hayırlı olsun. geçen haftalarda karşıya geçmiştik tanışmak nasip olmadısiz şekerpınara doğru devam etmişsiniz biz sonradan geldik (urfa ile yürüdüğün akşam ) inş. perşembe yine ordayız tanışırız..
masallah cokk gusell duruyoo.. bence dyno konusu ılgınc ustundekılerle daha ıyı hp ler cıkarması gerek
yorumlarınız için teşekkür ederim sagolun......
çok hoş görünüyo standart görünümüde bile bu kadar hırçın ve renginde verdiği bi karizması var
kazasıs belasıs cok gzl duruyo masallah arac
Maaşallah hyrlı uğurlu olsun ysn'deyken hastaydım arabaya 2 aydır hiç görmüodum siz almışsınız...Kazasız belasız inş...
şeytaaan:P
süper bi araç
nasıl olurda bir araba yarış motoru tınısı verir ve o devirleri çevirir
bkz : honda
kazasız belasız:D
güzel yorumlararınız için sagolun arkadaşlar....
Masallah...cok guzel arac.
Type-R'larda kırmızı renk secenegi olarak 2 farklı renkmi var.''Makyajlı kırmızılar sanki daha farklı gibi?
maşallah çok şık.iyi günlerde kullan kazasız,belasız ve cezasız.ön kısımı makyajlı hale getirmek ne kadar tuttu?
kaskodan hallettik tampon far ıvır zıvır faturada yazıyordu bakarım izmit uzunerde yaptırdım....
yanlız arac boyasız dı tamponlarda dahil keske orjinal bıraksaydın
kazasız belasız kullan..krdsm:icon_tup:
maşallah kazasız belasız... HKS'li halinin videolarının sesini duymak isteriz...
sagolun arkadaşlar tamponu ve farları 2004 yaptım daha güzel oldu.HKS lı sesi akıllara zarar....
yasın'ı yoklugunu hıssetmeyecege benzıo :) hayırlı olsun tekrardan rollıng gecelrıne renk katman dılegıyle...
valla dün gece canlı canlı gazladı videoları ekleyeceğim çok sıkı maaşallah :D
:icon_tup:atmosferik ciğerli araba allah kaza bela vermesin:icon_tup:
plakan yeter 34 u 4531