kazasız belasız masallah
arka goruntusu cok guzel.
kazasız belasız masallah
arka goruntusu cok guzel.
gecelerı zıyapaşayı inleten evo sanıordum senmişsin :D
maşalah kazasız belasız gökhan:)
çok yakışan bi renk leona ,,,araçta gerçekten çok sade bir şıklığa sahip,,,maaşallah diyelim....
yakışıklı araç maşallah:)
1.8 MAKINEDE acik hava filtresi ve bloww off pek tavsiye etmiolar. sen memnunmusun bilmiorum gerci..
turbo destekliosa 300hpnin ustune rahatlikla cikabilcek bi arac. masallah dielim goruntusude bi o kadar hos..
en cok beyendiğim arabalardan birisidir leonlar...
superchips in custom uygulamaları varmı?
Cok güzel,masallah.. Piston ve kolu bekletme bence.. :)
pistona gerek yok kol ve coated yataklar lazım sadece
keyifli sürüşler.
ancak bişey aklıma takıldı neden ingilizce?
dyno olcumu nerde yapıldı? varmı kagıt felan gorsek?
OMERRS : yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar iyi yada kötü her yorumunuz benim için önemli. ilk önce buraya ekledim daha sonra seatcupra sitesine ekledim ve bu türlü konular konuşulurken genelde herkes ingilizce konuşur ingilizce yazar diye bende böyle bişi yazdım baksanıza siz bile yabancı siteden copy past yapmış die yazmışsınız neden türkçe yazmadınız.???
BULLET : superchipsin tr deki distribütör ü bestservis muzaffer abiydi bildiğiniz gibi ve bizim setupa uygun programı istedi ve o şekilde yükledi. bu şekilde bir uygulama yapıldı.
STP : adanada dyno olmadığı için ölçümü yapılmadı henüz istanbul yada ankaraya gitmek gerekmektedir. en kısa zamanda dyno ya çıkarıp sheet ini koyacam. 300 hp nereden çıktı diceksinz hemen onuda açıklayim. araç stock turbosu paşaoğlu dynoda 222.7 hp güç çıkardı ve daha sonra 2 setup değişikliği yaptık ve her setup değişikliğinde bir öncekinden daha fazla güç aldık ortalama değer olarak değer yazdım. bildiğiniz gibi üzerindeki turbo gt30 büyüklüğünde şu anda 1barda çalışıyor 1 bardaki bir gt30 yaklaşık 300hp çıkarır sanırım ;) . hedefimiz biraz daha yüksek basınç ve daha yüksek güç. ayrıca araba Project01 garage vede sami abi ve yureğirin ellerinden çıktığı için yaptıkları işlerden ne kadar güç alacaklarını ve aldıklarını dyno olmadan bile en yakın tahminde bulunabiliolar. bu konuda ne kadar profosyonel olduklarınıda neredeyse hepimiz biliyoruz.
tekrardan hepinizin yorumları için çok teşekkür ediyorum inşallah yeni işler için
saygılar
bullet in demek istediği, "burdan önce yabancı siteye konu açmışlar burayada uğraşmayıp o forumdaki açtığınız konuyu bidaha uğraşmayıp buraya kopyala yapıştır yapmış" demek istemiş ;)
söylemek istediklerim yanlış anlaşılmasın bullet arkadaşımızın demek istediğini çok iyi anladım benimde demek istediğim önce burda açtım sonra oraya ekledim. yarı ingilizce yarı türkçe olmasın diye ve genelde terimler ingilizce diye ingilizce yazdım. bizim ülkemiz bizim memleketimiz dururken neden ilk önce başkalarına tanıtma ihtiyacı duyalım. ne varsa bizde var... ;)
Bizim memleketimiz dururken diyosan türkçe yazman gerekir sonra yabancı foruma ingilizce yazarsın.Araç çok güzel kazasız belasız.
cok hoş kazasız belasız