hayırlı olsun maaşallah kazasız belasız ama gtı'n yerini tutmaz :)
Printable View
hayırlı olsun maaşallah kazasız belasız ama gtı'n yerini tutmaz :)
Aracı begenip,begenmemekle alakalı yorum yapmadım.. Ancak bu site teyzeden amcadan bi type-R gördü ki sitenin efsane konularındandır. onda da böyle bikaç küçük ekleme vardı ve aracın teyzeden olmadığı ortaya çıktı. Eğer bu araç alındığında da üzerindeki bu parçalar varsa, araç teyzeden değildir. Haliyle geçmiş olsun demem de gayet normal.
Tabi aracına lip, amerikan park vs takan tayzeler de olabilir ama sayılarının çok olacağını sanmıyorum:)
Ama anladığım kadarıyla bikaç eklemeyi araç sahibinin kendisi yapmış. Kazasız belasız günlerde:)
Rodya'ya katılıyorum.Ama yazılanlara göre araç teyzeden
mal antrikot gibi bilader güle güle kullan
kazasız belasız kullanın hayırlı olsun
sırf konu uzamasın diye konu başlığını değiştiricem arkadaşlar :D tatışma yerine fikirlernizi ve fazla bzmadan napabilirim fikirlernizi alıcam saygılar ...
maşallah kazsız belasız sürüşler inşallah...
Hayirli olsun masallah
Hayırlısı olsun , kazasız belasız . Araç çok diri duruyor iyi günlerde kullanın. Bu arada bu araca beyaz çok yakışıyor kaplama yaptırırsanız vs. aklınızda bulunsun.Birde tampon korumalarını araç ile aynı renk yaparsanız daha güzel olur. (Yalnız motor gti motora göre biraz hantaldır alışana kadar dikkat edin)
hayırlı olsun maşallah çok yakışıklı 07
vtec 2 lerin piyasası zaten yüksek orjınal 40 bin de bi araç 35 e sahibinden de gideri var :)
maşallah nazar değmesin bu arada
Maşallah çok yakışıklı kazasız belasız.