maşallah bilinçli yapılınca çok güzel oluyor :)
jantlar çok içerde kalmış spacer gerekli sanki
Printable View
maşallah bilinçli yapılınca çok güzel oluyor :)
jantlar çok içerde kalmış spacer gerekli sanki
maşallah çok güzel olmuş emeklerinizin karşılığını almışşsınız
maaşallah kazasız belasız
Eyvallah kardeşim sağolasın :)
Teşekkürler :)
Maalesef bu olay tofaşların kanayan yarası :( standartta önler zaten arkadan dışarda yaklaşık 7-8 cm. arkalarıda en ufak spacer ile alsam dahi çamurluk iç kısmı lastiğe sürtme yapıyor. çamurlukların aerodinamiği sıkıntılı.
Teşekkürler yorumun için :)
stoplar dışında süper... maşallah kazasız belasız kıullanın inşallah...
Sağol abicim, Ankarada işler yolunda Aydını da alıcam tekelime yakında :D
Sağol Mirkan' ım eski çevrelerimiz yavaş yavaş araç sahibi olmaya başladıkça tercihleri de ben oluyorum sağolsunlar :)
Bu arada maşallah kadifeye, tabi benim deyimimle velvette :D Projeyi Ömer abimle beraber yürütüyoruz gibi bişey nerdeyse, Sömestrda günlerimiz velvette' le uğraşmakla geçti komple, yemek yemeyi unuttuğumuz vakitler oldu :D Bana da hep kötü arkadaş der, sürekli kanına farklı fikirlerle giriyorum çünkü :D bu % 20 felan sayılır daha yaza kadar çok işi var :) Allah utandırmasın abi tekrardan Maşallah :) (Daha kanına çok giricem senin sabret abi :D)
Maşallah çok güzel duruyor. Artık bu araçlar yavaş yavaş o apaçilerin elinden çıkıp daha çok böyle hastası olan bilinçli kişilere geçmeye başladı, eski saçma sapan kuş serileri pek gözükmüyor, çok şükür.
Maşallah rengi olsun hatları olsun çok diri duruyor araç ama canlı bir stop lazım, bu hali ile olmamış sanki.
Alkantra hakkında bilgi verebilir misiniz? Ne kadara aldınız metresini? Yapımı çok uğraştırdı mı? Ne ile yapıştırdınız?
maşallah ağız tadıyla kullanın inşallah
Kesinlikle süper gidiyor Maşallah tek gözümü tırlamayan eksoz ucu oldu mor stoplara da osram diadem ampül bulabilirseniz süper olur .Aracın kordonu ok gibi Maşallah. şöyle bi kadife kırmızıda bizden gelsin o zaman :)
http://i.hizliresim.com/xBnzgv.jpg
http://i.hizliresim.com/xYy6Rl.jpg
kazasız belasız ön tampona sis farı açarsanız daha güzel durur diye düşünüyorum
Maşallah çok güzel oluyor böyle tofaşları görmek sevindirici :)
istediğin pozu vericem havalar ısınsın söz :D
Yorumun için çok teşekkür ederim :). Kumaşı 20 tl den aldım metresini oto döşeme toptancısından. yapımına gelince kumaşın arka yüzeyinde beyaz bir astar var onu kumaştan rahatca ayırabılıyosunuz. kumaş haliyle inceliyo ama bu şekılde yapıstırılınca sıcak görse bile sarkma olmuyo :) diğer türlü astar parçada kalıyo alakntra sarkıyo çünkü. Normal satılan bally ile yapıştırmasını yaptım.
Teşekkür ederim :)
egzoz ucunu kesip atasım var bide bana sor :D üzerinde geldi o şekılde dokunmadım, egzoza parça parça girmektense komple giricem :).Diadem önceki aracımda kullanmıştım buna almadım stopları değiştirceğim için. Sizin kadifeye de maşallah Aksaraya bi kaç araba göndermişti bizim arkadaş , hj 166 git 06 yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler :) sisler yapılıcaklar listesinde var , proje devamında olmazsa olmazlardan.
Teşekkürler :)
Maşallah kardeşim aradın taradın buldun kadifeyi :) Şu direkleri alcantra yapma olayını bana bi anlatırsan sevinirim :D
Maşallah araç çok güzel. Mekan 50. yıl parkı sanırım güzel tercih :) Kullanılan makine ve lens nedir acaba? netlik ayarı için soruyorum baya beğendim.
Özelden bilgilendirme yapıldı :D
Maşallah. Elinize sağlık çok beğendim ben de. Şaban usta gerçekten işinin piri. Abi yayları ne kadar bassak dediğimizde kendisi hallediyo ve tam istediğimiz gibi. Nasıl bi göz ayarı varsa artık :)