Ve sonunda kavuştuk çok şükür :)
Allah nasip etti.
Printable View
Maşallah çok güzel :)
Hayirli olsun oncelikle arac gercekten.temiz goruyor Allah kaza bela vermesin anlamadigim tek.bi nokta var 95.model e34 te neden tek airbag var?
95 lerde çift airbag azdır opsiyon 96 larda standart oldu bildiğim arabanında maaşallahı var bugünlere bu şekilde gelebilmiş çok az e34 var
hocam plaka app mı banada lazım tr sız nerden bulabılırız süs nıyetıne
Plakayı Maslakta 2. kısımda bi yerde bastırdım.
95 modellerdede çift airbag standarttır bence benim 94 model E34 94ün 2.yarısı üretilmiş olmasına rağmen 2 airbag var. ama 95 olupta 2 airbag olanda var. karışık bir durum:D
bnde e34te 93model 6 aydan sonra üretilenlerde cift airbag var diye biliyorum standart olarak. 94. 6 aydan sonrada makyajlı kasa yani executive modellerde cift airbag standart diyebiliyorum. Benim kafamı karıştıran nokta executive kasa olupra cift airbag olmaması.
o ne biçim bi güzellik yaa maşallah kazasız belasız.
Executive ve Business bir kasa türü değildir sadece donanım paketidir
Executive'de Koltukları yarım deri arka camlar manueldir mesela
Business'da koltuklar tamamen deri 4 cam otm , otm vites sunroof gibi donanımlar mevcuttur
tabi bu donanım paketleri opsiyon olarak alınmazsa araçlar tek AIRBAG olarak çıkabilir şaşılacak bir durum değil
Benim bildiğim executive e34 olan araçlar makyajlı kasa olarak geciyo diyebiliyorum kaput kuşagı ve büyük böbrek farklı mantık olarak kasada makyajlı oluyor. Executive bussins olan modellerde cift airabg 4 cam otomatik standart olarak geliyo. Ayrıca 94/96 modellerin bazılarında imbobilerzer var benim araçımda olduğu gibi.
Makyajlı kasa Facelift olarak geçer dediğim gibi Executive sadece bir donanım paketi yenilerde varya mesela Modern Line , Luxury Line , SportLine onun gibi birşey
Business , Executive gibi isimler donanımı gösterir kısacası
MasAllah Allah kaza bela vermesin cidden temiz duruyor hayırlı olsun
Nick'i eskiden e30tc den bilirim :)
Böylesine bi orjinal araba bekliyodum desem yalan söylemem abi :D
Maşallah yeni sahibinede hayırlı olsun
Gerekli açıklamalar yapılmış zaten. BMWde tam olarak bi donanım paketi olmuyor eski modellerde. Full dolu olup ön camları manuel araba bile olabilir. Executive ve business donanıma ilave donanım paketidir benim bildiğim. 94 executiveler de geniş böbrektir mesela. Nadir olarak 94 model geniş böbrekli e34ler olması bundandır. Mesela 95 model geniş böbrek olup tamponların yarısı siyah olan, marşpiyel kaplamaları olmayan ve marşpiyelleri de siyah olan e34ler de var.
Artık araba benim değil ama şahsıma söylenenler için teşekkür ederim :)
Bugün arabayı canlı gördüm,içi muazzam temiz ve düzgündü.Koltuk döşemeleri hiç yıpranmamış eskimemiş,motor keza düzgün duruyor. Kasası diri durmasına rağmen ufak bir pasta cila dan sonra canavar olucak inşallah.
Klasik Yekta tarzı bir araba daha,elinize emeğinize sağlık :)