sağolasın kanka eyv :) valla satarsamda değişiklik olsun sedanını alıyım diye satarım :D
sağolasn yavru eyv cümlemize kazasız belasız :)
Printable View
vti olsun çamurdan olsun misali renk ayırt etmyor maşallah...41 kere
Çağlarım allah gönlüne göre verdi :) Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Maşallahhh 41 kere :)
Yakisir :) kazasi belasiz ;)
Maşallah, kazasız belasız güzel günlerde kullan dostum.
Maşallah kanka mal zımbaaa
Bi tur versene hiç vitiaya binmedim ben :p
Maşallah Uzun adam :D Dik dur eğilme arabaya zor sığarsın :D Allah kaza bela göstermesin tütütütüt :D
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Araca maşallah çok temiz gözüküyor, ama 99 makyajsız nasıl oluyor ki? bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın
Maşallah çok diri duruyor kazasız belasız.
valla dedğin gibi :D bende çok sevdm güneşte falan çok güzel oluyor. eyv sağolasın :)
eyv kanka çok sağol Allah yüzümüze güldü :D
STProject :D eyv abi sağolasın
sağolasın kardeşim eyv
sağolasın kankammm görüşelim özlettin beee
sağolasın kokuciii :D ahahaha sunroof hep açık oyüzden :D cümlemize kanka sağolasın
eyv kardeşim sağolasın :)
sağolasın kardeşim bende aldıktan 2gün sonra dikkat ettim kerem abiye sordum o da evet 99 dedi şaşırdım :D bilmiyorum açıkçası 1.6ieslerin ilk 6ay muhabbeti gibi olabilir
sağolasın eyv cümlemize kazasz belasız :)
ilk sahibinden ben almıştım arabayı sarı koni 3.5 yay 4.1 dc headers düz boru sonda ss magnum kendi özlel yapımım aem cai+short ram daha 76 bindeydi arka koltukların arka naylonu duruyodu içini komple izolasyon yapmıştım baya baya ugraştım benim ilk vtı ımdı bu kereta :D dur bide ilk aldıgım laden bi resim ekliyim :D
http://www.hizliresimyukle.com/image...673771884n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/image...4/DSC00584.jpg
Bu fotolar var bende yaa metin abi sagolsun attı bana :D suan headers ve filtresi vs orj sadece son susturucu taktim idarelik olsun diye :D halen ici tertemiz masallahi var valla suan 131binde oldu. Keske headers falan dursaymis yaaaw :D sarı konilerle yaylar duruyo ama
çağlarım emiceden olan resminide ekleseydin keşke :)
Hayırlı olsun abi maşallah :)
maşallah güle güle kullan sıkı duruyor :) 99 ların hepsini makyajlı biliyordum ruhsatta mı yanlış yazıyor yoksa içi dışı makyajsız 99 üretim var mı ?
güle güle kullan kardeşim. çok güzel araç