gökhan inan bende sabırsızlanıyorum
Printable View
Masallah sayfaları tek tek gezdım ellerınıze emegınıze cebınıze saglık. Allah kolaylık versın..
Bu aracın yapım aşamalarını görmek için hergün konunuzu takip ediyorum :)
Emeği geçen herkesin eline sağlık..Bittiğinde herşeye değecek derim..
bugün büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.daha önce de resmini paylaştığım s38 b38 3.8L diye almanya da bulup aldığım krank s38 b36 çıktı yani 3.6L krank aslında bu krank da ufak tefek değişiklikler ve 20 hp kadar bi kayıpla kullanılabiliyor ama orj.toplıycaz diye yola çıktım. geri verme vs. imkanı olmadığı için yeniden sipariş geçicez bu defa fabikadan gelecek 1 haftaya elimiz de olacak inşallah.böyle sorunlar beni yoruyo artık.umarım bu son yaşadığımız problem olur:(
http://i.hizliresim.com/GnQ0mV.jpg
bir proje yapıyorsanız restorasyon yapıyorsanız bu tür aksilikler olacak demektir.
takmamak elde değil ama büyütmeyinde bence, satarsınız vs. bi şekilde parasını da çıkarırsınız.
Abi geçmiş olsun, krank olayını çok takma kafana Türkiye bmw fanı insanla dolu, birinin işine yarayacaktır. Alır elbet biri konu aç satılsın bence. Allah yardımcın olsun tekrardan
Ahhh kafam ahhhh
Orj.toplaycam diye tutturduk.koysaydım bi s62 (e39 m5) motor ne bu kadar para harcardım nede parça sıkıntısı çekerdim.
Diye düşünüyorum bazen de.
Ama yine de orj. Orjinaldir.:D
Bazi arkadaslarim var, onlara cok ozenirim... ellerini neye atsalar pat diye oluverir.. ben de ise hep bi aksilik vardir gec olur yorucu olur bazen cok isyan ederim ama sonunda oyle birsey cikiyorki hersey dort dortluk.
Biz buna sansizlik desekte aslinda herseyin en isiyi olsun dedigimiz icin boyle olur ;)
Yurt disindan malzeme almak guzel ama sikintili iste bende gecen gun bi takim far aliyorum diye 600 tl ye bir cift sis fari satin aldim. Semsiye oldu kaldi ;)))
Hayirlisi olsun diyelim emin olun sonunda muhtesem bi arac cikaracaksiniz
inşallah en yakın zamanda sorunları çözersiniz.
Yılma Harun abi; ben evladiyelik bir şey çıkaracağına canı gönülden inanıyorum. Nihayetinde sen uğraşıyorsun, eminim bile diyebilirim. : ) Devam abi; sıkma canını, çok ama çok güzel olacak, direksiyona geçtiğinde hepsini unutacaksın.