Printable View
Alıntı: zübeyir Nickli Üyeden Alıntı hauauauauaua :).nankörrrrrrrrrrr :D knka buna yedirdiğim köfteyle suriyedeki açlar doyardı.hala köfte hala köfte :D tamam antikort olsun :D
Alıntı: zübeyir Nickli Üyeden Alıntı hauauauauaua :).nankörrrrrrrrrrr :D knka buna yedirdiğim köfteyle suriyedeki açlar doyardı.hala köfte hala köfte :D Kanka farkindayim tehlikenin ama yapacak bise yok soz verdik :D Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı tamam antikort olsun :D olsun muharrem valla zaten karniimda ac iyi giderdi valla en kisa zamanda ezelim sunlari :icon_tup:
Alıntı: e'to Nickli Üyeden Alıntı Kanka farkindayim tehlikenin ama yapacak bise yok soz verdik :D olsun muharrem valla zaten karniimda ac iyi giderdi valla en kisa zamanda ezelim sunlari :icon_tup: ikinizde bana ısmarlayın olsun bitsin :D
Muharrem pideye gidelim 5 lere inince ben goturucem :)
Masallah kanka yapani hazirlayani ayrica tebrik ederim seninde kesene bereket
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Muharrem pideye gidelim 5 lere inince ben goturucem :) Bana uyar yeterki et olsun :)
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Bana uyar yeterki et olsun :) Bide et ete degsin