Maşallah kanka biraz şansızlık olmuş ama sonucu güzel kazasız belasız inşallah
Printable View
Maşallah kanka biraz şansızlık olmuş ama sonucu güzel kazasız belasız inşallah
Maaşallah çağların sürdüğü fotolarda ps var sanırım kafa tavandan çıkması lazımdı:D
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
Maşallah mermi gibi araba
hayırlı olsun motor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
motor kırmışken evo motoru 4g falanda takılabilirdi aslında
czt candır güzel günlerde kullan ben kendi arabamın alt yapısını turbo büyüteğim diye toplamıştım bir türlü nasip olmadı umarım sen daha ilerilere taşırsın bayrağı maşşaallah
Maşşallah araç boncuk:) kazasız belasız
Gecmiş olsun öncelikle.
MasAllah kazasız belasız
matKAp Maşallah Reşatım Allah kaza bela göstermesin, sıkıntılar talihsiz olmuş ama Allah beterinden korusun :)
AA bu gün sildiğim araba bumuydu ? :))) adamım ya :)
Teşekkürler :)
Mustafa Abi Sağol :)
Eyv Abi Sağol Reşatatata Efsanesini Devam Ettiriyoruz :D Çağlar Adam Ya Adamın Yakışıklı Hali :D
Kanka Yazılım Tamam AFR Duzeldi Net Ayar İçin Cutout Yaptırıp Gidicem 0.8 e Çektik Bugün Çok Fazla Geldi 1.1 Knka İnsanlıktan Çıkıyo Araba :)
Korkutucu Duruyor Teşekkürler :D
Daha Yeni İşleri Bitti Cutouttan Sonra Net Ayar Yapılsın Ölçücem :)
Teşekkür Ederim :) CZT Düz Boru Downpipe Egsozla Bile Keyifli Bir Araç :) Şu CZT nin Plakası Neymiş Merak Ettim :D Uzunda Size Tutunma Şansı Yok Tabiki Ama CZT Gerçekten Çok Keyifli Araç Yorum İçin Teşekkürler:)
Abi Kırmadan Önceki Setupda 1.2 Basınçla 287 Hp ALmışlar Paşaoğlunda Şu An Wastegatenin Yayını Falan Ayarladım Basınç 0.8 Cutout Yaptırıp Özgüne Gideceğim Son Net Ayarı Yapıcak 1 Barın Üstünü Düşünmüyorum 1 Barda Tahminim 240 250 Civarı Çıkartır Dyno Verisini Paylaşıcam İlerleyen Zamanda :)
Kısmet Diyelim Ya Yapacak Bişey Yok Olan Oldu Bu Saatten Sonra Tadını Çıkarmaya Bakmak Lazım :)
Çağlar Upuzun Spec Araba Geniş Allahtan :D
Düşündümde Çok Pahalıya Mal Oluyordu Bütçem El Vermedi Yoksa Kafamda Deli Sorular Vardı :)
Teşekkürler İnşallah 278 Aldılar Benden Önce Bakalım Bişeyler Yapıyorum Herşeyi En Güzel Şekilde Masraftan Kaçmadan Yapıyorum Hayırlısı Dyno Verisini Paylaşıcam...
Kanka Sağol Olan Oldu Artık Önümüze Bakıcaz Yapacak Pekte Bişey Yok Bu Saatten Sonra Zevkli Oldu Ama Kanka Hoşuma Gitti Uğra Bi Tadına Baktırırım :)
Kanka Aynen Çok Daha Sileriz :D Yol Kenarındakileri Unutmazsın Daha :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin Czt harika duruyor :)
kankacım hayırlı olsun
Hayirli olsun kankam.
Allah kaza bela vermesin :)
Reşo allah nazarlardan saklasın paşam , maklina da senin gibi ateş eden cinsten reşaatatattata :D
Maşallah çok ama çok sıkı duruyor :) siyah CZT ayrı bi güzelmiş..
masallah çok güzel
Cumartesi Motorun Projesini Çizdirdim Yarın Alıp Dooğru Muayneye :)
Kardesim allah kaza bela vermesin güle güle kullan
araca maşallah allah kaza bela vermesin motor için en doğrusunu yapmışsın bu arada aracın eskı plakası mnd 84 mi eğer o ise benim eski aracım idi.2 ay kullanıp satmıştım
Maşallah allah kaza bela vermesin...
Maşallah kazasız belasız
Plakayı yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önce florya beşyolda ara sokakta cok asabi bir şekilde uyuyordu hatta baya bir izledim kendisini :)
maşallah kazasız belasız iyi günlerde gazlamalar.
masallah canem kazasız belasız :)
Masallah yavrum KA Cizirti fenalarda ;)