ne desen boş ne düşünsen hoş belki günah olacak ama söylemeden edemiyeceğim Rabbime çok iş düşüyor kem gözlerden koruması için özel bir melek lazım hep yanında dursun maşallah
Printable View
ne desen boş ne düşünsen hoş belki günah olacak ama söylemeden edemiyeceğim Rabbime çok iş düşüyor kem gözlerden koruması için özel bir melek lazım hep yanında dursun maşallah
rengiyle duruşuyla gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor..
Arabada kusur arıyorum resmen ama bulamadım :D
Büyük emek ve bütçe var.. Güle güle kullan.
maşallah herşeyiyle çok özel olmuş izzet, rabbim nazardan kazadan beladan korur inş :)
Konuyu güncel görünce "yine mi Lip " dedim. Maşallah aren reyiz. Yerine abisi gelecekmis oda hayırlı olsun şimdiden
haha bende de canlandığı anlar oldu olmadı değil :D
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
hahaha şöyle bir karar aldım Z kesinlikle duruyor GC STI da duruyor bakalım yanlarına alırsak alıcaz bir şeyler :D
hahaha olum madem gördün neden gelmedin , bu arada çok fazla yol tutuyor iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum hahaha bariyer için çok çalışmak lazım gerçi bu işlerin şakası yok anlık :D
:D daha yeni başlıyoduk oysa ki :D
Allah razı olsun çok sağolun
Yok ya Z baya sorunsuz araba o konuda :D
yok vaz geçtik Z satılmıyor bir dönem öyle bir yangın yerine döndü ortalık ama gerek yok :D
:D yeap bakıcaz artık Z i satmadan alabilrsek güzel mesele
İş nedir sermayesiz işler çok sakat oluyo biliyosun aman diyim haha :D
bence hala şansın var :D almalısın
ASLA :D
SC 'liyoruz
Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim benim de hayalimdeki arabaydı hala da öyle geceleri Z le uyuyorum Z le uyanıyorum haha
Çok teşekkürler gerçekten piskolojimi bazen bozuyo izzet kimsenin olmadığı saatlerde çıkıyorum artık yoğun trafiğe bile girmiyorum :D
Çoook teşekkür ederim
var var kusurları var ben görüyorum :D
Çok teşekkür ederim
Aman olum ağzından yel alsın la hahaha
Evet arkadaşlar bir dönem arabaları satıp bir üst segmente zıplamayı düşündüm , fakat bu durumda 2 eğlenceli ve sevdiğim arabalarımı satıcaktım ve aile baskısı ile alacağım arabaya vida çakamiyacaktım , yani anca yetkiliye bakıma gidip gelebilecektim , şmdi kendime ait 2 aracımı satıp üzerini evden alıp kimsenin boyundurluğu altına da acıkcası girmek istemedim :D hem kurlarında patlaması vs elime geçicek paranın değer kaybetmesi de tatsız olucaktı ,
ben de severler böyle işi dedim Z i kesinlikle ve kesinlikle satmaktan vaz geçtim , şimdi o kadar ince bir çizgi var ki arabaya koyacağım belki her vida daha da efsane yapabilir bildiğiniz KERROPAÇİNO tadında bir araba da haha
uzuuun ikaş toplantılarından sonra alınan karar şu yönde Super Charger yapıyoruz :D
wishlistimiz şu şekilde
HKS ya da Pro Charger SC kiti ,
Upgradeli Cooler + Pro Charger alırsak upgrade kiti ( bakmayın havalı ismine kasnak kayış geliyo haha 3 kuruşluk iş işte ama ismi havalı haha gerçi bu kurlarla pek 3 kuruş da değil ya :D )
ID Injectors
AEM Fuel Pump
AEM Infinity ecu
Kinetix Emme manifoldu
CC twin plate debriyaj ya da stage 3 bir debriyaj da olabilir ama kesin debriyaj şart kesin
orta konsolda anlamsın bir kapağı vardır Z lerin oraya da 2 X wide band oil temp. oil press (döte gelmeleyim diye :D )
kesinlikle hatta en kısa zamanda Recaro Pole Position koltuklar ve aklımda pist için 1 takım daha jant Volk CE28 N ve power dome olan üzerinde 2009 lar gibi kaput ve hava kanlları , carbon tutmayacağım muhtemelen , boyarım ASM vs dinlmem boyarım arkadaş haha görsel olarak kaput şu şekilde olucak
http://i60.tinypic.com/zwzz9v.jpg
Arkadaşın farları ve lipi bir miktar fakir ama olsun bebenin arbası güzel :D CE28 N ler de bu şeklide duruyor ama bunlarla sadece pist yaparım ama 1 takım jant daha alacağım
herkes 1 senedir sc le diyor benim de aklımdaydı ama kesin kararı verdik artık :D herkes usd nin 3+ olmasını mı bekledin dedi valla böyle kolay oluyo ya herşeyi 3 le çarpıyorum dedim uğraşamadım küsüratla haha şaka tabi :D 1 sene önce bu gün 2.12 olan usd bu gün can yakıyo ama acele etmiycez ufak ufak alıcaz kısmetse parçalarımızı yormadan kendimizi uygun buldukça alacağız yani macera devam ediyor belki tüm proje bitince kafamda ve içimde kalan 2 parça var , onları da deneriz ,
Voltex GT kanat , + Ing's Tampon
http://i60.tinypic.com/33mvaj9.jpg
http://i57.tinypic.com/2qcimap.jpg
yada bu kanat ile devam edip Nismo 380 RS ya da diğer ismi ile Nismo V3 arka tampon zaten kanadım RS kanadı
http://i57.tinypic.com/8wi7oo.jpg
Tabi bunlar şu an için biraz ertelenmiş işler ,
ortalama kafamdaki gibi ilerlersem 2016 yaz ayında büyük ölçüde kafamızdakileri yaparız ama ing's arka tampon ve Voltex kanat ocak söndürüyor neyse hayel kurmak güzel şey ya :D
Maşallahları esirgemeyin arkadaşlar Umarım herkes bir gün gönlündeki araca kavuşur :D
ya illa kafamıza mı sıkalım amk gazetesi :D maşallah da TR ye bu kadarı fazla olur tadınca bırakın bence ikaş olarak :D
Abi ikaş a stajyer eleman falan almıyomusunuz :D maşallah proje çok can yakacak anlaşılan ama arka tamponlar için endişeliyim izettin arka tamponu bu şekilde güzel duruyo tabi bu sadece kişisel görüşüm :) şimdiden kesenize bereket diyelim de daha çok hızlansın izzet :D :D
Şuanki görüntünün üstüne sc yapilsa daha iyi mi olur sanki. Çünkü su gördüğüm araclarda en güzeli sadece kırmızısı :)
Az önce Facebook'taki fotoğrafçı sayfamızda gördüm. :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...65048836_o.jpg
Sanirim o izzet degil :D olsa cekimlerin konusu da bu sekilde olmazdi :D
O izzet degil, DRK
İzettin eski cantlarınada benziyo cantlar eğer oysa onun bile aşk hayattı benden renkliymiş arkadaş :D
Kanka saydığın parçalar zaten elinde var, tak istersen :D:D
Abi sabah bayram namazına kalkıcaz neden uykularımızı kaçırıyorsun :) bu arada tamponu bilmem ama Voltex Gt çok iyi olur maşallah abi :)
Beyaz ings tampon tam nfs underground işi. Ya nismo ve yada voltex diffuser ile devam et :D Benim tercihim diffuser yönünde olurdu
DTM kanat içinde, bagaj kapağına oturan bölüm pek hoş durmuyor bence. Ayaklar ortada değilde genelde japon araçlarında kullanıldığı gibi köşelerde olan bir model daha güzel durur sanki
http://image.superstreetonline.com/f...-bumper-23.jpg
http://image.superstreetonline.com/f...spoiler-26.jpg
Turbo Z ler fena yuruyorlar. Gorselden sonra atarli giderli birseyler sartti :) kolay gelsin ben bu aralar cok sik geliyorum Tr ye parca konusunda yardimci olurum.
Konuyu okuyunca kendi kendime dedim ki; biz ne yapıyoruz bu adam ne yapiyo ya. Hay maşallah
şuanki görünüm üzerine yükle +1 :)
Bu arada Bugra (AKPINAR) sahalara geri donuyor :D , oldukca guzel bir video cekiyoruz bittiginde guzel olucak , teaser tadinda olsun , videoyu instagramdan repost ettigim icin kalitesi dustu ama olsun idare edicez artik :D
http://youtu.be/2Soj4cimD3c
ateş ediyor orange izzet adeta
nolur hemen chargerlayalim, sonrasinda napicagimizi biliyosun :D amansiz bir mangal sonrasi :D
aren twinturbo kitte verebiliriz broo, powerenterprise :D kelepir
Bence paylasilan fotograflardaki arka tamponlar abarti kalir :) sc yerinde olmus :)
ben izzet'e video çekilsin derken bu kadar iddialı bir şey beklemiyordum slshlhjs
Geçen kırıntı da gördüm mekanda içinde de bakındım göremedim görsem selam verecektim.
Gerçekten canlı daha da bi mükemmel :)
Aklımız sadece biraz karışık :D teşekkürler
ikaşa stajer almaya başladık ilk alımımız 2 ay önce yapıldı haha Teşekkürler iyi dileklerin için
Kırmızıdaki Nismo tamponla ings çok benziyor zaten ama SC olursa baya eğlenicez sanırım
Adam biliyor da konuşuyor bitti mi askerlik ?
Beni de en çok Voltex GT cezbediyor ama işte direk gel beni bağla kanadı
İşte Ing's in çok güzel kanatları var ama voltex ing's gibi firmalarda 2500 usd + kanatlar bu kurlarla yara açıyor gerçekten
Abi aslında takipleşebiliriz super olur :D turbo çok risk abi yani ben daha eğlence peşindeyim
Çok teşekkürler :D
Sanırım biraz öyle olacak abim
Teşekkürler kral
Amansız bir mangal peşine aslan tepede tavsan miki filmi :D
kanka turbo için çok yaşlandım , uğraşıcak ne zmanım var ne de yüreğim sc candır gerisi zarar :D
SC şart sanırım artık ya :D
Buğra döktürüyor gerçekten bakalım bittiğine güzel bir anı olacak bence de
Salı gece bebekteydim ama kırıntıda değildim o bölgede tanıdığım güvendiğim tek vale hizmeti veren yer bebek kırıntı tek geçerim :D
başrollerini Aren Özgür ve İzzet Yıldızhan'ın paylaştığı; milyonların merakla beklenen filmi sKILLZ çok yakında
-film vizyona girmeden izleme şansı bulan ünlü yönetmen J.J.Abrams, Buğra Akpınar'ı övgü yağmuruna tuttu:cool:
http://i60.tinypic.com/2vm6kwy.jpg
Maşallah Kazasız Belasız.. Alet Gergin..
hahshsha @can2k best movie ever!
müdür 350z
İzzet :D Az Önce Buğra Akpınar İle The Makına Yı İzledim :D
Ne denir ki :) Koca bir maşallah. Hala lanet olası birer fakiriz :))
Devam etmeli ufak ufakta olsa bizde izlemeliyiz. Çok güzel Maşallah.
İyi eğlenceler.
Baştan aşağı konuyu okudum bide kendimi kıl zannederdim
Resmen servet dökülmüş , papaz büyüsüyle ekin basireti bağlanmış sağlam bir hoca lazım
Bakalım ilerleyen aşamalarda nelerini göreceğiz
Allah içine sindirerek kullanmayı nasip etsin
Video çalışmasıda efsane olmuş
Ya çocuk hahaha işsizlikte son nokta
Çok teşekkürler
Kimin yorumu bir de ya hahaha
Asıla asıla gider miyiz peki ? müdür 350Z 'le
Güzek iş çıkardı gerçekten ya :D
Çok teşekkürler :D
okan çok sağol :D iyi dileklerin ve yorumların için
Abi emeğine sağlık, kesene bereket.Çok merak ettiğim bi konu var ben bu arabayı Mert Gülay'ın e5 te takla attığı araba sanıyodum the makinada gördüm yeni halini bi yanlışım var galiba.