http://i.hizliresim.com/dj3pQQ.jpg
kusursuz maşaALLAH bütün arbaların gbi buda çok güzel hacı..
Printable View
http://i.hizliresim.com/dj3pQQ.jpg
kusursuz maşaALLAH bütün arbaların gbi buda çok güzel hacı..
çok güzel araç gerçekten, türkiyede bi 200sx' in daha böyle severek yapılıp uğraşıldığını görmek sevindirici :)
hocam allah nazardan saklasın maşallah
motor ve swap işlemleri hakkında bilgi alabilir miyim acaba ?
Arabayı kurtarmışsınız yazık olurdu bu efsaneye, doğru ellere geçtiğinin kanıtıda son hali.
Maşallah kondisyonu çok güzel olmuş içi ve kaput altı ile ilgilide bir kaç fotoğraf eksikleri tamamlardı.
hocam faturalı mı taktınız motoru ? eğer öyleyse işlemler nedir bilgilendirir misiniz ?
çok teşekkürler maddi açıdan güç yettikçe bişeyler yaptık
valla kaput altı ve içinin resimlerini de çekicez de nedense vakit bulamıyorum bu aralar arabayla uğraşıcak brandasını bile açmadım 20 gün oldu nerdeyse :mad::mad:
en yakın zamanda ekliycem
tabi faturalı satışlı motor
valla kardeşim ne diyim ilk başta bende swap yapmadan önce forumda internette baktım araştırdım dedim olmucak heralde bizim iş
çünkü yazılan çizilenler bu işin çok çok zor olduğunu gösteriyordu umudum bitmişti neredeyse
ama evrakları topladım verdim bi mühendise proje yazıyor işte aracın alt takım yürüyeni bu motoru kaldırabilecek güçtedir falan diye ondan makina mühendisleri odasına veriyor projeyi ordan onay verirlerse bütün evraklarla tüv e gidiyosun oda dan onay verilirse projeye tüvde kimse bu motoru neden taktınız nasıl taktınız demiyor onların işi sadece numaraya bakıp onay vermek
daha sonra tüvden muaneyi yaptırdıktan sonra emniyet e gidiyosun evrak işlerin halloluyor bu kadar
ben hiç bi zorluk yaşamadım sadece evrakları verdim mühendis herşeyi halletti
ya denizli de bu işler biraz daha rahat oluyor ya da normal prosedür böle bana zor gelmedi zor gelicek bişey de yok
ilk defa bi swap yapıldı denizli de hani daha önce motor değişikliğiyle uğraşan bi arkadaşım tanıdığım olmadı
SR20 det motoru Ankarada Beytullah diye bir arkadaştan mı aldınız ?
Maşallah duruşu basıklığı on numara olmuş, oem jantları benim çok hoşuma gidiyo s13'lerin farklı bi hava katıyo arabaya :)
motor mustafanın s14a dan çıkan aren.
aynen yunus un dediği gibi mustafanın s14a dan çıkan motor
teşekkürler ilk aldığımda yoktu orj jantları baya uğraştım almak için adana dan bulmuş almıştım şimdilik güzeller ama 5 bijona geçmeyi düşünüyorum o zaman sökmem gerekecek:):)
ayıpsın kanka adres ver yollayım bana acıtasyon yapma :D
çok pis acıtasyon yaparım valla :D
kargoya gerek yok sen gelmicen mi buraya at gel arabanın arkasına :D
çokta yüzsüzümdür haa :D
Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler :)
[QUOTE=kRo_bOy;7510203]aynen yunus un dediği gibi mustafanın s14a dan çıkan motor
Benim eski araba :D kapagindan tanidim yenin ederim guzel gunlerde kullanin :D