hayırlı olsun çok güzel duruyor
Printable View
hayırlı olsun çok güzel duruyor
Hayırlısı olsun.İzmir de doğru düzgün servise ihtiyacın olursa Ferser servise uğra :icon_tup:
güle güle kullan tosunum :D teşekkür etmene gerek yok, antalyadayken sabahın 7sinde kafamı miktin taa oralardan senin işini hallettik arabayı aldın :D
Kardesim roadster arabayla kiyasliyosun 3oda1salon olmayacak illaki, konforunu begenmeyen misafirlerini bana gonder sen bide :D
s2000 e apacilerin eline dustu demisler, bu isin sonu yok apaci heryerde apaci 458italia ilede apacilik yapanlar var onlarida gorun , tabi agziniz acik baktignizdan farketmiyonuzdur nede olsa 458..
Konu dagilmasin,
Bi ara gel bizim siteyede yakindan bakalim suna , gezelim az :)) bi ara cok heveslenmistim rx8 e merak ediyorum
Araba almissin...
Gule gule kullan
maşallah kazasız belasız...
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..Maşallah tam ekmek arabası :D
Bahsettiğin gibi s2k dan çok çok iyi bir pozisyonu var bu aracın fakat Yakıtından dolayı değilde..Bu wankel motorların belirli km lerden sonra ömrünü tamamladığı doğru mudur ? Bildiğim kadarıyla çoğu sandık değişimi yapıyor..Onun için revaşta değil diye düşünüyorum..
Wankel motora karsi korku besleyen arabaci camia biraz arastirma yapsa iyi olur. 2010 2011 r3 sinifi rx8 ve wankel e yeni bi soluk, yeni bi bakis acisi:) wankel in sesi, surus hissiyati bambaska. Hele 5000 devirden sonra :)
Geleym tomayimm cagir gelrzz:))
s2000 i sürekli görüyordum sunayın önünde çok güzeldi gerçekten ama KNG de efsane duruyor :) Kazasız belasız sürüşler olsun
Masallah cok güzel bir tercih olmuş :)
Maşallah kazasız belasız.
Aracınız çok çok güzel , s2000 sonrası bence de mantıklı olmuş. Güle güle binmeniz dileğiyle :)
hayırlı olsun kazasız belasız bu seneden sonra rx8 lerde fıyat olarak tavan yapacak
güle güle kulanın rx8dir iyidir :)
Kocaman Maşallah ...
Hayırlı olsun Çok güzel bir araç.kazasız belasız :) Rx8 alacak olan elini çabuk tutsun yoksa talep arttıkça s2000 piyasası modeli yaşanabilir :)
Cok güzel bi model. hayırlı olsun
S2000 satıldığı zaman tercih edilen üzmeyecek karakterli bir araç hayırlı olsun.
Ama f20c'm olsa satmazdım rx-8 için
Yakıtı ciddi anlamda korkutucu gercektende. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin, Maşallah.