10 numara 5 yıldız çok güzel ve sade olmuş kazasız belasız binin :)
Printable View
10 numara 5 yıldız çok güzel ve sade olmuş kazasız belasız binin :)
Normalde siyah arabaya siyah jantı pek beğenmem boğacağı görüşündeyim ama bu araca çok yakışmış, maşallahı var.
Olmuş hem de zevkli olmuş, güle güle kullanın.
janylarin rengi değişip st tamponlar takilirsa vok daha guzel olur bence. Allah kaza bela vermesin
Maşallah en şık dokunuşları yapmışsınız..
Çok teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim. Sizin aracınıza da maşallah buarada.
Melih teşekkür ederim. Spoiler benim de aklımda;)
Bu yorumu hep alıyorum. Ama siyah boğmamış diyenlerde var. Kafam karışık :confused: teşşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim :)
Aklımda bir kaç şey daha var ama abartıya kaçmamak yanlısıyım :) Teşekkürler
Teşekkür ederim.
Ah ah biraz daha ucuz olsa ben de isterdim çok.
Teşekkürler :) bu devirde çok mantıklı araba :)
Ben de öyle adlandırıyorum bazen :) Jantlar aklımda teşekkürler :)
Jantlar aklımda , Teşekkürler :)
Araba bayağı bir siyah murderedout akımını hep sevmişimdir.Ön tampon haklısınız ayarsınız , Çok teşekkürler :)
Çok sağolun :)
Çok sağolun :)
Ben de aynı görüşteydim taa ki bu arabada siyah deneyene kadar :) Çok teşekkür ederim :)
Jant rengi çok yorum aldı benim de artık aklımda. St tamponlar biraz lüks bana :) Teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim. :)
Jantları için aykırı renkler sizce nasıl olur ? Örnek :
http://i62.tinypic.com/2en6q8n.jpg
Maşallah kardeşim gayet şık olmuş :) jantları gunmetal, aynı renk kapı şeriti ve st spoiler ile tadından yenmez ;)
sade ve yakısıklı olmuş :)
Aracınıza kocaman maşAllah :)
azcık jantların rengi koyu kalmış gun metal çok hoş durabılır. ama işlemlerin tam yapılması gerektıgı gıbı yapmışsın maşallah aracına
Cok iyi olmus durusu, kazasiz belasiz. Bu arada Ticaret'te mi okuyosunuz ? Ayni speclerde fiesta goruyorum okulun otoparkta :)
Çok sağol abi fiestacıdan yorum almak güzel. Jantlara yaz girişi müdahale edicem. St spoiler ,çin fiyat temin olarak bir pm alsam senden güzel olur.:D
Çok teşekkür ettim :)
Jant rengi değişecek gibi duruyor. Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ettim. İşletme 2 deyim. Doğru tahmin. Tanışalım :D
maşallah çok güzel bir değişim olmuş :) ayrıca jant rengini tam mavi değilde hafif aqua rengine doğru seçersen ayna ve ufak aksesuarlarıda aynı rek kullanırsan daha hoş duracaktır :)
farklı bir jantlar araban cok daha güzel durur bence
Turbo basıç saati takıldı. Hiç bir kesme , biçme , yapıştırma kullanmadım. Direk oturdu yerine özel yapılmış gibi. Forumda satılıklardan almıştım. Azam'a teşekkürler burdan da ;)
http://img496.yukle.tc/image.php?id=3048boost.jpg