dibim düştü. Maşallah gerçekten. Kazasız belasız.
Printable View
dibim düştü. Maşallah gerçekten. Kazasız belasız.
bundan temizi yoktur heralde masallah.iyi günlerde kullanın.
Hepinize teşekkür ederim. Arabaya ufak tefek eklemeler yapabilirim orijinalligi bozmadan ama jant bile takmıcam sanırım.
maşallah resmen baş köşede durması gereken temizlikte. Amcaya helal olsun çok iyi bakmış.
e34 clup da görmüştüm resimleri gerçekten çok güzel bir araç almışsınız allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ama insan demeden edemiyor keşke m50 olaydı :D
M50 konusunda benim de tereddütlerim vardı ama kullanınca M20 sesi ve beklenmeyen performansı beni etkiledi :) 131binde olduğu için şu anda çoğu 200-300binde olan M50den dana sağlıklı bir motoru var. Ayrıca arabanın orijinalliği ve temizliği motorunu düşünmeye bile gerek bırakmıyor :)
Bu araba uyku kaçırır,yemeden içmeden kestirir :D Şu an çok emin ellerde
Diyecek birşey yok,allah sahibine bağışlasın :)
cok iyi yaa maşallahh
Maşallah, alt tarafı da tertemiz. Yağ lekesi sıfır. Güle güle kullanın.
Sağolun :) BMWnin kronik sorunu olan alttaki yağ kaçakları ve terlemeler bunda yok...
cok guzel bir arabaymis gercekten. kazasiz belasiz kullan hocam...
buna galiba yine sizin bir arabada gördüğüm. adini bilmediğim parça , arka stop devamı gibi duran plakalık zımbırtısıyla dahada cici olur sanki :)
Maşallah. Aracınız gerçekten de çok güzel. Allah ağzı tadıyla bindirmeyi nasip etsin İnşallah.
Aracı bugün canlı gördüm,anlatılacak söylenecek hiç birşey yok.
Fabrikadan bugün çıkmış gibi,rahmi koç görse koyar müzeye :)
Allah nazardan saklasın.
Eyvallah Ömerim sağol.
Tek sıkıntısı olan son susturucu da yenilendi. Krom egzoz ucu bile takmadım orijinal dursun diye :D Artık sıfır masraf inşallah:)
Sizce 15-16 oem bi jant taksam mı diye düşünmeye başladım :)
abi çok iyi ya demekki 2. eldede ararsa bulur insan hayırlı olsun maşallah :)