Arkadaşlar çok ama çok uzun süredir bu bölüme konu açmıyordum . Al-sat yaptığım için gerek duymadım
aracı aralık ayında almıştım...ilk aldığımda üstündeki o nefretlik jantlardan kurtulup karlık lastiklerle beraber teneke + kapak taktım ve aracın coillerini yükselttim. öyle kaldı satarım dedim ama taaki araca bakmaya gelen 1 kişi yatak vuruyor diyince çektim direk sanayiyemeğer aracımız yağsız kalmış
halbuki alır almaz daha eve gitmeden her aracımın yağ-sıvı-filtre-buji değişimlerini yapardım
neyse245k km deki aracımızı ilk rektefiyesi için bıraktım ustama ne gerekiyorsa yap dedim,motorda krank-piston kolları-egzantrik-yağ pompası-piston sekman-subaplar vs aklınıza ne geliyorsa değiştirdim ömürlük olsun diyebirçok parçasını oem aldım .. sökülmüşken ies emme-4-2-1 header-big tube filtrede taktım . daha sonra diğer aracımı satınca elimi ayarlarsam aracı manuele çevirmeyi düşünüyorum...
aracın içi vs çoook temiz baya civic bakmıştım ama bu çok hoşuma gittiydi..o direksiyondaki sedefi sökücem merak etmeyinburdan yeni gelişmeleri paylaşırım sizlerle..ilk zaman boşluğumda şu ön tampondaki ufak çatlağı yaptırıcam..sonra biraz elektrik makyajı yapmak niyetindeyim bakalım görelim nasıl olcak zamanla
)
![]()