:)Teşekkürler, basma şansım başka yok malesef çünkü konforu çok iyi eibachın. onun yerine 16 jant takıp çamurluk arasını kapatmak istiyorum :) .
TEşekkürler :)
te37 e doğru gidiyoruz zaten :) ama acele etmeyeceğim uygun fiyata bulabilirsem alacağım . Ezlip evet düşündüm ama direk ek plastik almak istiyorum.
:) Baya sesli güldüm :D , dişlek demek :D haha . Şimdi çıktım baktım da harbi öyle bir görüntü var :D . Ama plakanın başka yerde güzel duracağını düşünmüyorum :).
Arka taraf için evet anatomik spoilerimizi takacağız yarın inşallah :) . Yazı konusunda o kadar alışığım ki bilmiyorum takabilirimde yada trd yazılarım var onları takarım. Arka plakalık evet olabilir belki oraya renk katabilir, yalnız küçük bir sorunumuz var :D plakalık yerinde plakalık koyacak boşluk yok plakaya sıfır ayarlamışız :( . Egzoz düşünmüyorum ama egzoz ucu düşünüyorum öyle sade birşey :) . Acaba ses çıkarmayan son susturucu varmıdır ? böyle nikelajlı güzel tipte ? Teşekkürler Amin :)
Fx iyidir ya :). Spoon düşünmüyorumda te37 olabilir veya ona benzer :) . Teşekkürler :)
Bakalit yapan usta arkasından konuşmayayım :) neyse boşverelim, boyacım saolsun bir gün bunun ile uğraştı. Ama bu tampon çok gitmez bi vurumluk canı var :) acilen bir orjinal tampon bulmam gerek. Jant evet bunların 16" bulsam alır takarım, ama te37 düşünüyorum bakalım :). Plakalık aydınlatması için ufak bir kaç tane led koyacağım görünmeden inşallah. Teşekkürler :)
Teşekkürler :) , inşallah bir gün alacağız onuda :P
Teşekkürler :) arka tampondan çok korktum olmayacak diye ama oldu çok şükür :) .
Reflektörün kenarlarında içten tozlar var siyah siyah ve kararık gözüküyor, aslında reflektörün orta rengi ile stopların rengi aynı. Benim aracın stopları orjinal ama reflektör pis :) . Biraz cesaret gelsinde reflektörün camını söküp temizleyeceğim. Bi xenon olmadığı sürece xenon kullanmam kendime sövdürtmem ve karşımdakini tehlikeye atmam. İnsanları düşünmek gerek insan olmak gerek diye düşünüyorum :). Gün ışığı var normal olarak belki sarı yapabilirim ama .
Baktımda hoş duruyor :) jant modeli belki buralarda bulup deneme şansım olursa alabilirimde . Teşekkürler