Maşallah böyle vtecler kaldımı ya :) Emin ellerde olması güzel kazasız belasız.
Printable View
Maşallah böyle vtecler kaldımı ya :) Emin ellerde olması güzel kazasız belasız.
Ömer kardeşim arabayı aldığın amcada maşallah çok güler yüzlü arabayı sana satması için iyi ikna etmiş olman lazım. Kaza bela vermesin Allah
Hayırlı olsun abi, maşallah çok çok güzel.
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
maşallah yeni doğmuş bebek kadar temiz :) inşallah hep böyle temiz kalır,Allah kazasız belasız iyi günde binmeyi nasip etsin
hayırlı olsun.maşallah nadide ye. bunun gibi uzun yıllar sakin kullanılmış arabalarda daha sonra devirli kullanıldığı zaman motor da yağ kaçırmaları olabiliyor .segman lar yer ettiği için. benim başıma geldi bende abladan ies aldıydım sakin kullanmış bende yardırınca segman attırmak zorunda kaldım.(hani motor açmak deniyorya ben ozaman anladım motor açmayı :) bu tür amcadan teyzeden araba alanların aklında bulunsun....
maşallah Ömerim bu mal bir başka dostum.. :)))
Rabbim kaza bela vermesin.. Gözü olanın gözü çıksın..
Allah razi olsun, cok tesekkur ederim herkeze.
yaw abı nasıl buluyorsunuz bırak böyle temızı bulmayı degısensız komple boyalıyada razıyım ama yok abı yok :) bu arada maşallah allah nazarlardan saklasın..
Kazasız belasız maşşallah emin ellerde :)
tekrar hayrlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
hayirli olsun kanka tekrar efsane sana kismetmis gule gule bin:)
gördugumde aşık olmuştum allahtan iyi yere gitti masallah abi
maşallah yavrum. bu ne güzel orjinallik allah nazarlardan saklasın inşallah.
Kazasız belasız Hayırlı olsun, maşallah çok güzel.
Ömer hayırlı uğurlu olsun hem sedan, hem kırmızı, hemde ok gibi maşallah ;-)
böyle araçlar görmek gerçekten çok güzel maşallah umarım hep böyle orjinal kalır :)
Bir gün VTI almaya niyetlenirsem sizi bulacağım :D Maşallahj her aracınız boncuk gibi.. Kazasız belasız ağız tadı ile binmeler..
Allah razi olsun hepinizden.
Valla fabrikadan ciktigi halini bu debli koruyan vti gormemistim. Teybinden, parcalarina, evraklarina v.s.
Hatta trigeri ilk biz degistirdik alir almaz :D Amca sagolsun kitapcikta 100.000km yaziyor diye 16 yildir degistirmemis :D
ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin yavrum hayırlı olsun.Maşallah Maşallah ;)