Tşk ronay senin eg yide takip ediyorum.. Maşallah aracına
Printable View
hayırlı uğurlu olsun alanada satanada maşallah :)
güle güle bin osmancım..
ıkı tarafada hayırlı olsun kazasız belasız surusler osman abı
Çok güzel bir eg almışssınız maşallah abi :)
Ben hep ozen gostermisimdir. Sonucta bu camiada herkes birbirinin arabasini alip biniyor bir sekilde yillar sonra.
O yuzden arkamdan hicbir sekilde laf yemeyecek (Allah'in izniyle) ve araci binecekmis sekliyle elimden geleni 3'e 5'e bakmadan hazirladim Osman abi. :icon_tup:
Askerden sonra Allah izin verirse yeniden talip olabilirim. :) Denemelerini ve aracin guncel 19 plaka fotograflarini dort gozle bekliyorum. :)
eg ile ek hastalık resmen hondada. kazasız belasız.
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız ağzınızın tadıyla binmeyi nasip etsin :)
osman abim hayırlı ugurlu olsun samet kardesimden allah razı olsun öncesi ve sonrası olmak üzere epey vaktini aldık :) bir ara bende alma niyetindeydim kısmet osman abiminmiş 10 yıldır si ye biniyordu eg kasaya hayrandı hem eg hem b16 evlatlık artık:) iki videoda benden gelsin
Kahramanmaraş çıkışı
birazda kulagımızın pası silinsin:D
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.sağ olu var olun..yeni plaka 19 sc 227
SC = SuperCharger ? :D
hayırlı olsun kazsız belasız kullanın
hayırlı uğurlu olsun. araba çil çil yanıyor harbiden samet iyi girişmiş :D
allah ağzınızın tadıyla binmeyi nasip etsin
Kazasız belasız abi maşallah gene temiz ve zımba bi makina oldu ;)
Osman abim allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin.
Masallah ya. Tuneldeki uzaktan gelisteki filtredeki vtec sesi cok etkileyici. Kalkista guzel masallah. Ogrenmissin arabayi simdiden Osman abi, ama tavsiyem ozellikle kalkista bu kadar cok kesiciye birakmaman. :)
Ne demek Ahmet abi, her zaman beklerim, yemegede bekliyorum.
Aynen abicim, cok sagol Alican. Bir is yapiliyorsa dort dortluk olmadikca icime sinmedikce basarili gormuyorum, o yuzden her zaman en iyisini yapmaya calisiyorum ama detaydan sonra boyanin canlanisini bir gormen lazimdi. :)
Hayırlı olsun abi güle güle binersin inşallah.Türkiye'nin en temiz eg'si desem yalan olmaz.
Hayırlısı olsun Osman abi kazasız belasız