Çok iyisin be, Maşallah.
Printable View
Çok iyisin be, Maşallah.
Maşallah, içi dışı herşeyi on numara kazasız belasız :)
Masallah mal olmus :) icimin yaglari eridi gitti be muratim kazasiz belasiz kardesim benim
Maşallah kardeşim. aracın ılk sahıbı abla harıç diğer tum sahipleri bu forumdan yabancıya gıtmedı gene :)
İyiki s2k almamışsın diyorum süper bir aracın var Allah kaza bela vermesin mükemmel olmuş.
İçi ayrı bir güzellik abidesi
maşallah, çok güzel.
İçi çok güzel gerçekten. Maşallah.
Maşallah Murat ufak dokunuşlar çok yerinde olmuş,parlaklığıda cabası :) zaten Ömer e gidicem benim arabayı böyle parlatmazsa bozuşucaz ;)
Berkay seninde eline sağlık kardeşim çekimler başarılı :)
Bir ÖFE klasiği :) maşallah Allah kaza bela vermesin
çok güzel murat ağız tadıyla binmek nasip olsun maşallah
berkay kanka konuşturmuş yine resimler çok güzel eline sağlık...
Hepiniz cok saolun Dostlar...Allah razi olsun
[/B]QUOTE=sword;7475845]Maşallah kardeşim. aracın ılk sahıbı abla harıç diğer tum sahipleri bu forumdan yabancıya gıtmedı gene :)[/QUOTE]
Saolasin Murat abi....gecen konustugumuz gibi s2k aklimda hala zamani gelince rahatsiz edicem seni :)
Saolasin Koray im ...sikinti yok gel sen elimizden ne geliyosa fazlasini yaparz.berkayada tekrar tesekur ediyorum az urasmadi :)
Saolasin Ilker konustugumuz gibi siparisi bugun yarin verebiliriz :)
MaşAllah çok güzel. Bu şekilde korumanız dileğiyle :)
Maşallah LAK10 zaten iyiydi sizinde yaptıgınız bazı degişikliklerden sonra çook iyi olmuş :)
Maşallah herşey olması gerektiği gibi kazasız belasız..
Maşallah, hayırlısı olsun
Bak diyoruuum, yapalım şunu EK9... Miiis. : )))
maşallah çok iyi duruyor..
oem bijon ile daha güzel duruyordu şimdikilere gözün alışması lazım..
MaşALLAH ciddi anlamada farklı ve güzel olmuş benim zevkime göre yapılmış:)Kazasız belasız iyi günlerde kullan sayılı güzellikte ki vti lardandır kesinlikle..