SONUNDA BASILDI
Herkese tüm kardeşlerime abilerime selamlar saygılar
Her türlü eleştiriye yoruma açığım eksiklerimi söylerseniz sevinirim
İlk önce kendimden başlayım 23 yaşındayım istanbuldayım bir firmada bilgi işlem sorumlusu olarak çalışıyorum bir sorun olursa mutlaka seve seve yardım ederim
Forumu 5-6 ay önce keşfettim buradaki herkes benim gibi araba sevdalısı çok hoşuma gitti paylaşılan bilgiler yardımlar inanılmaz bir güzel ortam olmuş inannın çoğu zaman bazı şeyleri bu forumdan okuduğum konulardan yardım alarak yaptım herkese bunun için zaman ayırıp yazanlara çok teşekkür ederim..
Araba sevdam 15 yaşında başlayıp babamında özel şöför oluşu eve her akşam getirdiği opel omegalar , mercedes s500 long serisi , BMW ler getirmesiyle içimde ufak bi kıvılcım oluştu o yüzden ilk işim 18 yaşına gelince ehliyet almak oldu
Ehliyeti aldıktan sonra 23 yaşıma kadar 5 araba değiştirdim ve 5 de durdum eski arabamın resimler şu an bulamadım ama kısa bi özet resmi var onu koyuyorum
[IMG][/IMG]
1. 1993 106 Manuel 1.4 xr 218.000 KM
2. 1997 Saxo Manuel 1.4 199.000 KM
3. 1995 Fiat Uno Manuel 1.4 144.000 KM
4. 1991 Renault Broadway Automatic 1.4 79.000 KM
5. 2005 Renault Kango Manuel 1.5 193.000 KM
Artık en son kanguruda durdum ama hala aldığım ilk 106 unutamadım onun yeri bende çok ayrı
Ve şimdiki aracımın ilk aldığım halini paylaşıyorum
[IMG][/IMG]
Kanguru Multix modeli olup benzinli arabadan sonra şehir içi 20 TL ile 90 KM yapmak paha biçilemez asla hor kullanmam sakin kullanırım ve bayramda istanbul dan - zonguldak devrek ortalama 400 KM yi giderken en fazla hızım 120 km ye çıkmadan 85 TL yakıt harcamıştır bu açıdan bu araba beni kendine çok bağladı
Aldıktan sonra yaptıklarım
175 65 14 aurora Lastik
14 " SBW JANTLAR
Basamaklar söküldü
American park
APP Plakalar
3 numara american çizilmez film
Çıtır bide teyp ile ses sistemi
Ve şimdiki Hallerinden ufak bi kaç kere bu arada kendim yıkarım kendim pasta cilasını atarım kimseyi ellettirmem kanguruyu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kangurumda ufak tepek eksikleri var bir şeyler ekledikçe yaptıkça buraya resimlerini ekliycem herkese kazasız belasız cezasız günler inşallah her şeyin en güzeli sizin olur
Karlar altında bir fotosu olsun 11.12.2013
![]()