maşallah alev topu mermi olmuş şu orj. jantlar bayağı ağır olduğundan bahsediliyor doğrumudur?
Printable View
maşallah alev topu mermi olmuş şu orj. jantlar bayağı ağır olduğundan bahsediliyor doğrumudur?
OEM kokuyor allah kaza bela vermesin muhteşem bi araç
Maşallah çok beğendim cayır cayır yanıyo mübarek..
maşallah allah kaza bela vermesin 306 GTI a en çok bu renk yakışıyor bence :):icon_tup:
maşallah ALLAH kaza bela vermesın SBL nin adı geçtimi alkıma ilk apo abi gelir. 1 dk boyunca top speed TS - SBL denemeleri gelir. :)
bundan 4 , 5 sene önce kadıköyden satılıktı , almak icin çok ugrastım ama param yetmemıstı apo abi kapmıstı :D
allah kaza bela vermesın cok hos olmus güle güle kullan.
maşallah gayet güzel olmuş
maşallah mal sağlam
Maşallah Emre çok güzel olmuş..Kazasız,belasız keyifle,zevkle kullanırsın umarım...Kişisel önerim ön kısmı bir miktar yükseltmen istikametinde olacaktır..Lip hep sürtme değme eğiliminde olacaktır...***** istanbul tümsekleri ve yolları..Tercih genede senindir..
Şimdilik sağlıcaklakal...
Maşallah çok güzel olmuş
bugun canlısınıda gördük, yanıyor masallah :)
SBL her zman sevdıgım bi gti :))
Allah kaza bela vermesin on numara
Maşallah SBL çok ıyı olmuş son hali ile
kardeşim dün gece canlı gördüm gerçekten çok güzel olmuşş:) allah kaza bela vermesin
aslan çok iyimiş kazasız belasız
maşallah alev topu gibi duruyor.
Çok sağol Demir abi yükseklik olarak bir sıkıntı yaşamıyorum görüntü ve konfor olarak çok iyi.
Sağolasın Engin ayağınıza sağlık yine bekleriz :)
Teşekkürler Burak HAA Vtec'inde maşallahı var
Diğer yorumlar içinde teşekkür ederim
Tabiki kullanacak sensin Emre kardeşim..Tercih beğeni senindir...
Sorunsuz, keyifli km'ler dilerim...
maşaallah SBL ye 2. baharını yaşıyor ...:)) ..o kadar masraf ve emeği düşününce arka logo değişmeliydi diyorum...kazasız belasızz...