Allah kaza bela vermesin masAllah AP1 ken ayrı boyle de cok ayrı olmus hala aynı kondisyonunda tekrardan masAllah kazasız belasız abi :)
Printable View
Allah kaza bela vermesin masAllah AP1 ken ayrı boyle de cok ayrı olmus hala aynı kondisyonunda tekrardan masAllah kazasız belasız abi :)
41 kere maşşallah kazasız belasız emeğine sağlık inş :)
Sorgulamada denk gelmiştim sanırım AP2 ye geçiş mevzunuzu ne yalan söyleyim bnde bozmamanız taraftarıydım ama bu halide çok güzel olmuş. Maşallah kazasız belasız sürüşler
Çok güzeldi aşırı güzel olmuş bende ap2 aşığıyım ama 1 den 2 ye geçmeye kulp takacak Ş****sizler olucaktır.. Maşallah maşallah
Emeklerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Ön kısım böyle kalabilir bence de. MEC S2K gibi turuncu sinyalli far olabilir sadece.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
maşalah ap1 ve ap2 2 halide can yakar kazasız belasız.
çok güzel olmuş zeki emeğine sağlık:) keyifle bin :)
41 kere maşallah, arabasına özen gösterip seven adamı daha bi ayrı severim :) el emeği göz nuru olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Babam müsade etse benimde istediğim bir araçtır, değerini bil dostum :)
O aradan alinti yapamiycam ama ciddi gorsel farklilik varmis aralarinda, bu hali tek kelime "olmus".
GAZa geldim.. Bi temizlikte ben yapayım
maşallah çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel olmuş.
Güzel günlerde kullanın...
Maşallah araç çok güzel :)
maşallah kazasız belasız dun aksam saat 11:^20 cıvarında atakuleye dogru ısıklarda ıyı bı gazladın sanırım
Maşaallah çok iyi hale gelmiş emeğinize sağlık.
Böyle yorumlar duymak çok güzel teşekkür ederim :)
Kondisyonu daha iyi dahada iyi olucak inşallah çok teşekkürler :)
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)
Satma düşüncem olmadığı için evlat gözüyle baktığım için çokta takmıyorum o kulp takıcaklar avuclarını yalarlar çevremde satıyorumun s si çıksa alacak olan yakınım çok birde , onun için içim rahat Allah öylelerinin eline düşürmesin beni kan çıkar :D
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)
Düşündüm ama farlarım daha önce açılmadığı için kıyamadım :o
Birde Ankara'da güvenemem istanbula gidersem far tuningte yaptırabilirim :)
Çok teşekkürler.
Amin teşekkür ederim :)
Amin çok teşekkür ederim :)
İnşallah birgün müsade eder en güzelini alırsın çok teşekkürler güzel yorumun için :)
Ufak bi elden geçmesi gerekiyordu teşekkürler :)
Eyvallah teşekkür ederim :)
Amin çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)
O muhtemelen eski FOG plakadır ben arabayla hiç o tarafa gitmedim yani dün değil hiçbizaman gitmedim :o
Genelde çayyolu - şaşmaz - ostim deyim.
kocaman maşallah, s2k aşkı bu olsa gerek, verilen emek ortada. iyi günlerde kullanın ...
Tamponu çözdüğüne sevindim zeki , bende satma huyu olmadığından veremedim kusura bakma.
Mersinde şöyle detailingci bulsam düşünmeden vereceğim arabaları ama hangisine gitsem içime sinmiyor , hep baştan savma iş yapılıyor.