Yeni yine yeniden CRX
Delsol'ü Aykut kardeşime verdikten sonra yine kaşıntı başladı ben artık şunu anladımki 90 lar sonrası otomobiller bana haz vermiyorEvdekilere tekrar Crx alacağımı söylediğimde öff püff yav hee hee gibi laflar duymaya başladım
Daha Delsolü satmadan önce araştırmaya başlamıştım haberleri yok tabi
Neyse Delsolü sattık kafamda yine kırmızı yada beyaz Crx var ilanlara bakıyorum arabalara bakıyorum ama içime sinen bi Crx karşıma çıkmıyor.. Bigün Customworks ramazan abiyle yine muhabbet ediyoruz niye illa kırmızı yada beyaz diye diretiyosun başka renkelerede bak dedi. Sonrasında Ankarada füme var bak dedi baktım aracın olması gereken her parçası yerinde akşam eve gittiğimde ben yarın Ankara'ya crx almaya gidiyorum dedim bizimkiler yaa ne Crx i bıkmadınmı falan filan derken kendimi Ramazan abiyle Ankarada buldum
Gelelim aracın durumuna ilk sahibi Danıştay üyesi 10 sene kullanmış daha sonra Trt'de yönetici olan birine satmış bu kişide 10 sene kullanmış daha sonra satın aldığım arkadaş almış aracı çok istemiş bu aracı almayı borç harç almış fakat borçlarını bir türlü kapatamamış ve araç sürekli yatmış mecbur satmak durumunda kalmış bana kısmetmiş
Gidip baktık baktırdık motoru hiç açılmamış değişeni yok 97-98 den bu yana bütün bakım kağıtları alınan malzemelerin faturaları en ufak far ampülünün bile faturası duruyordu dedim bu araba benlik direk notere gittik ve satışı yaptıkGelelim fotoğraflara ;
Ankara'da son bendeki ilk fotoğrafı
Direk dükkan'a geçtik İstanbuldaki ilk fotoğraflarımız
Yıkandık temizlendikRadar'da tüm bakımları yapıldı trigeri kayışlar sıvılar hepsi değişti
Plakamız 34 KA 8269 olduDüz boru ve egzozumuzu taktık
Jantları arabayı almadan almıştım hatta Delsolü satmadan almıştım vazgeçemediğim jant Volk CE28Cem abide sağolsun sıfır Kumho taktı yoltutuşunun bu kadar olacağını tahmin etmiyordum yol testi A olan bi lastik dediğinde inanmamıştım yalan değil
Tampon boyanması gerekiyordu söküldü Coilover springleri taktık biraz şekle girmeye başladı ama amortisörlere işlem yapılması şart oldu bu haftasonu İnşallah onuda yaptırıcaz.
Mali sağolsun Stickerları yaptı
Tamponumuz boyandı Astra H lipimiz taktık ampulleri koyu sarılarla değiştirdim ama her fotoda açık çıkıyo
Güncel hali Sayfa 4 tedir
![]()