Hayirli olsun teg candir makyajlisi ayricalik![]()
Hayirli olsun teg candir makyajlisi ayricalik![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
şimdi bizim forumlarda facede falan butun arkadaslar 92 tampon mevzusu konusur sen sadece gülersinbi özgüven verir
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
hayırlı olsun güzel araç almıssında Type R nasıl oluyorKonu başlığını görünce Özdin abinin arabayı mı aldın sandım ama değil Mert'in aracı almıssın..
Maşallah abi görünce çok sevindim kendim almış kadar sevindim abi
Ankara'ya geldiğimde buluşalım görelim yavruyu![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Kankacim gule gule kullan insallah. Integra iyidir. Bu degil ama insallah Type R da sonraki aracin olur. Allah gonlune gore versin.![]()
*On3r*
Masallah kazasiz belasiz rengi jantlari durusu guzel...m
Araç bizim semtin aracıydı sahibiylede birkaç kez konuşmuşluğum vardı gerçekten güzel araba kazasız belasız
Rengi yeter çok beğendim kazasız belasız sürüşler.![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Şu integra'lar hep ilgimi çekmiştir, nedense projelik araba deyince aklıma ilk gelen modeldir.
Aracınız da çok güzel kazasız belasız kullanın![]()
Astra G Coupe Z20LET
şimdiden öz güveni aşıladın bana
saolun başlıkta ufak bir yanlışlık olmuş evet kusura bakmayınmertin aracı aldım evet bakalım ufak ufak eksiklerini gidereceğim
saol kardeşim akşamda whatsapptan yazdın yazamadım kusura bakma ankara gelince hbr ver ayarlarız
saol kankam benim allah razı olsunevet başlıkta ufak bir hata yapmışım ama inşallah ilerde typer'ımda olur onunda konusunu açmak nasip olur
bu araçta bana çok yardım edecen hazırla kendini hehe
çok teşekkür ederim saol
saolun benimde çok hoşuma gitti
saolun
çok saolun rengi çok güzel ama biraz boya istiyor
benimde çok ilgimi çekiyordu dedim içimde kalacağına alim binimçok teşekkür ederim allah herkese daha iyilerini nasip etsin
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah allah kaza bela wermesin..
masallah kazasız belasıztüp işine bende bozuldum
![]()
06 EU 8539 HONDA CİVİC 1.5 EX
06 RE 759 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RDL 69 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
42 DYC 40 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RD 115 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 ZDB 89 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)