Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete ortak :)
Sen çözersin o işi, mühendis kafası var sende :icon_tup:
Printable View
Böyle temiz ve güzel GTV'yi en son Ferhat Albayrak'ta görmüştüm :)
Kereme Alfa çok yakışıyoooo :D Hayırlı olsun çiçeğim. Güzel günlerde kullan.
Offf ilk resmi görünce aşık oldum cidden,araç mükemmel allah kaza bela vermesin inşallah.
hayatında bikaç araç değiştiren birinin bunu denemeden ölmemesi gereken bi araç olarak görürüm gtv veya spıder ı,maşallah
Maşallah ,
Kendi jantlarıda kötü değil aslında , acelesi olmayan gibi bişey.
Motor içi cok guzel olmuş.
Allah kaza bela ceza vermesin..
Türkiyede Teledialı GTV gördük ama hem wingsli hemde Teledialli GTVyi hala beklemekteyim. Bir GTVci yapsın artık şu kombinasyonu :)
Ferhatın eski arabasından bahsediyorum zaten. Gerçi o temiz baktı ama aksilikler yakasını bırakmadı. Arabayı aldığının 13. saati kaza yaptı. Kasko poliçesi yollanmadığı için kasko kabul etmedi. Şaselerinde ve önde bişey yoktu kaput kalkıp ön cama ve direğe girdi bariyerden dolayı. Farlar bile sağlamdı. Askere gitti geldi jant aldı müzik tesisatı yaptırdı. Sonra araba nişantaşında park halindeyken ön tarafı yandı. İtfaiyeci arkadaş kaputu balta ile açarak söndürmüş. Ön taraf komple faz2 ye çevrildi. Duruşu sesi gidişi güzel arabaydı gerçekten. Arkadaki zender spoiler bile dünya paraydı.
Zıpkın gibi duruyor , maşallah , ilk fotodaki jantlar çok iyi.
nefes kesen muhteşem bi güzelliği var. orijinal jantları harika duruyor. Allah nazarlardan saklasın. güle güle kullan kardeşim, maaşallah. ;)
ha bir de şahsi fikrimdir orijinal halini hiçbir haline değişmem. :)
Böyle bir motorda neden silindir başına 2 valf var, ilginç..
ya da benim bilmediğim bir motor mu var? 2 litre turbo v6 lar 24 valf, 3 litre n/a v6 96 öncesi olan 12valf olması lazım ama
Maşallah stock ve çok güzel GTVciler olarak bi şehirde olsak ne güzel olurdu :)
İLk resmi sizin aracınız zannedenler kulübündenim bende :)
Tamamiyle aynısı olmasa bile o jantlar ile efsane olur..Maşallah..
sanırım ilk fotodan sonrqa sahibindene girip GTV bakan bir ben değilimdir :D
Güle güle kullanın özel bir araç..
Çok teşekkürler
Kankam çok teşekkürler allah razı olsun :)
Çok teşekkürler :)
Bende aynı fikirdeyim. Çok karakterli bi otomobil :)
Sizin 75in de maşallahı var.
Jantın acelesi yok önce motoru bi halledeyim
Çok tşekkürler
Çok teşekkürler
Orjinal apayrı ama biraz makyajlamak da kötü olmuyor. Hem orjinalliğine kıyamıyorum hem de birşeyler yapasım var :)
Ata cevabı zaten vermiş. Biraz kara düzen çalışıyor ve kapak çok verimli değil. Teknolojiden uzak :)
Herkes okey derse herkese uygun bi noktada buluşulur :)
Çok teşekkğrler :)
Sahibinden de şimdilik alınır dnelicek gtv yok şu an. En azından bence :)