Yazilim egzoz king bu aractir bence,bugun bana koy,kasaba,okyanus artik ne derseniz onu koydu :D Masallah abi ya ben bu kadar gittigini bilmiyordum :)
Printable View
Yazilim egzoz king bu aractir bence,bugun bana koy,kasaba,okyanus artik ne derseniz onu koydu :D Masallah abi ya ben bu kadar gittigini bilmiyordum :)
41 kere maasallah. Sunroofun isciligi cok basarili ozellikle icten detaylari harika olmus. Jantlarda net olmus. Dp den sonra yakit nasil oldu acaba ? Bende intercooler + dp yapmak istiyorum da dumandan gozum yemiyor bir turlu :D
Boş line iyimiş, kazasız belasız maşallah.
Sisle hiç uğraşma Kamer, direk R tampona odakla kendini bence :)
Plakalık çok hoş olmuş :)
Maşallah Kamer abi harika araç.FR'ı almasaydım senin aracı alıyordum sağlık olsun :)
Cok artmiyor ya dp la dunyasi degisiyor arabanin.dp dan hemen sonra ufak bi orta sustrucu var gerisi dumduz 60lik boru.egr de iptal.en guzeli egr yi komple sokmek.gereksiz bi parca.
dostum cok pahalı ya yoksa isterdim :)onun yerine cooler alirim heralde :D saolasin begenmene sevindim :)
Tesekkur ettim :)
Saol kardesim.hayırlı olsun sana da onemli olan senin memnun kalman :)
Sunroof gerçekten çok güzel olmuş, işçiliği de gayet güzel olmuş bence hatta yer problemin olmasa azcık daha büyük olsa daha da güzel olurdu.
Pampa cam filmi günceli yok mu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: