maşallah kazasız belasız kullan inşallah....
Printable View
maşallah kazasız belasız kullan inşallah....
maşallah kadirim çok güzel olmuş
walla cok guzel duruyo. özellıkle arkadan harıka. tekrar sedan eg alasım geldı yani :D
Allah razı olsun herkese inşallah daha iyileri sizlere nasip olur.
2 lip arasında kaldım bu lipin daha kibar duracağını düşündüğüm için bunu taktım lipi değiştirebilirim gövde rengine boyayıp öyle takabilirim. aracın ön taponunu ben taktım tam ayarlayamadım ustasına gidip bir güzel ayarlattırdığımda daha güzel olucak.
Sisleri pek sevmiyorum herkesin kendi zevkidir birsey diyemem tabi.
Araçta blox coilover dip basık skunk2 arka salıncaklar egzos filtre var ama saglam cigerli bu haftasonu kısmetse bir iki deneme yapacağım bakalım nasıl gidiyor diye :)
İlkerim te37 leri bordo eg sedana yapacağım kısmetse.
Keşke yollarımız düzgün olsa bu şekilde dağ gibi setlerden geçmek çok zor alışık değilim suan kaldırdım aracı biraz sürüşü daha rahat oldu.
Maşşalah frio spoiler hepimizim isteği sanırım cok yakısıklı kazasız belasız.
kadir on numara olmuş..arka cam vizörüde taktınmı tadın dan yenmez
Maaşallah uyum güzel kadir ama benimde gözümü ön ek çok tırmaladı o kadar ferio ya benzettin bari ön eki de SIR getirt tak cuk olsun hiç uğraşma uydurmakla falan mugen de çok banel oldu artık gerek yok te37 düşünme bile derim önerim üzerindeki jantlar güzel olmuş.
maşallah her şeyi ile 10 numara :) kazasız belasız :)
Aslında SİR lip çok aklımda da onu getirtmek bayabi maliyetli yani bir lip 300 - 400 tl ye geliyor buradaki lipler kırılmaz esnek plastik 80 tl olunca tercih bu yönde oluyor. ben jantlardan memnunum çokta şık duruyor akşamları karşına geçiyorum arabanın izleyip izleyip duruyorum.
Ön arkaya göre biraz zayıf kaldı gibi duruyor bakalım ilerleyen zamanlarda birseyler yapmayı düşünüyorum.
Masallah cicek gibi...
Jant lastik ebatlarınızı öğrenebilirmiyim ?
Nankang 185 45 15 normal desenli lastik var. Lastigi aldığım arkadaşa dua ediyorum. Ben lastikleri almaya gittiğimde sıfır aldım. Bayideki arkadaşa V desen olucak dedim abi dedi V desen konforlu değil düz desen takalım hem yumuşak hemde konforlu olur dedi. Sağolsun dediği gibi çıktı tavsiye ederim bozuk yolda bile 60 yanak lastik gibi konforlu.
Maşallah Kadir abi nazar değmesin :)
MAŞAALLAH gerçekten çok güzel,en klas sedan eglerden.Böyle bir araç alırsam sizden kopya çekerim.