Maşallah..
Printable View
Maşallah..
İlk hali daha guzeldi bnce kazasz belasiz gunlerde kullan
Herşey 10 numara benim hoşuma gitmeyen tek şey arka logonun renklendirilmesi farlarda dıştan değil içten mavileştirilince tadından yenmez bu
olmamış
bence yeri katliam konusu
Jant rengi ve şeritler apaçi işi olmuş.Bmw doğasına aykırı.
Umut masallah ozellikle yan seritler guzel olmus ben begendim. jantlarda birazcik acik olabilirdi buz mavisi gibi. tabi renkler ve zevkler tartisilmaz. milletin dedigini takma. Allah kaza bela vermesin.
Şeritler hoş durmuyor yinede elinize sağlık hocam birde sol ön çamurluk ve sinyal tam oturmamış gibi.
yıldızlar ve sarı bmw logosu haric bence hoş birde mercekli far istiyor ama öne :)
olmamış diyebilirsin beğenmemişte olabilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz konuda bi çok kişi beğendiğini söyledi sağolsunlar aralarından beğenmeyenlerde olmuş (insan) gibi beğenmedim demişler bide sen varsın içlerinde yeri katliyam yazan ondan terbiyesizlik yapma adam gibi beğenmediğinş yaz bu yazının üstünede post atıp ortamı germe kimse üzülmesin iyi forumlar sana
Sen beğendiysen sorun yoktur. Maaşallah. Çok sırıtan detayları yok bana göre. Sonuçta kendi kişisel çizgisini yansıtmış aracına. App eksik sadece maaşallahı var güle güle güzel günlerde kullanın :)
Yorumları okumadım, belki birisi yazmıştır. Ön ve arkadaki BMW logolarında bir gariplik var, tam anlayamadım ama rengi matlaşmış gibi. Onları sıfırlarıyla değiştirip, mercekli var ve app plakada gelirse gayet güzel olur. Emeğinize sağlık:)
Maşallah Umut ellerine sağlık , plaka yine son nokta olmuş :) App ler ile daha da güzel duracaktır ;)
Allah Kaza Bela Vermesin Kardeşim :)
Güzel yorumlariniz icin çoook teşekkür ederim aynen logoda farklı bi transparan var onu cikaricam güzel bi app ve plakalik takarim çoğu kişinin beğenip fikir vermesine mutlu oldum demek katliyam değilmiş cok sağolun
alışılmışın dışında iddalı olmuş:icon_tup: .Kazasız belasız
çok çok çok iyi maşallah harika dizayn edilmiş bu kadar sadece ve gösterişli başka araç görmedim henüz.
şeritler arabaya ayrı bir hava vermiş.. maşallah