sarı detaylar çok hoş durmuş
Printable View
sarı detaylar çok hoş durmuş
sarı kemerlerı nerden temın ettınız..?
Maşallah hasta oldum tam tadında olmuş. 17 18 inc orjinal bir jantla fenomen olur :) Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Saolasın dostum elden geldiğince yaptık birşeyler :)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Banada öyle geliyor ama genede kararsızım ön ve arka için yapmıştım spacer ları ama sadece arkalara taktım bakalım belki önleride montajlarım.
Teşekkürler.
Teşekkürler Melih bir ara sana uğramam gerekicek çamurluktaki göçük için :)
Kadran değiştirmek bana pek cazip gelmiyor yoksa imkan var takabilirim ama ilerde km orjinalmiydi değilmiydi sorunsalı ile ugrasmak yerine ufak dokunuşlarla güzelleştirmeye çalıştım.
Paspasları özel yaptırdım, reklam olmaması maksadıyla özel mesajla bildiririm.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Saolun arkalarda var ama belki önlerede takarım.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler, Siyahın üzerine yakışacağını düşündüm ve direk uyguladık.
Özel den yazıyorum.
Teşekkürler, araç 1.2 16v olduğu için 17" jant hiç düşünmedim açıkcası üzerindekilerde Renault oem jant bu şekildede güzel oldu sanki :)
maşallah bende çok beğendim
Aracınız çok güzel olmuş emeğinize zevkinize sağlık
Araç çok hoş olmuş maşallah
Maşallah... aynı renk hatuna aldım kurcalasammı kurcalamasammı diye düşünüyordum sizin araçtan sonra kurcalamaya karar verdim :)
maşallah bu kasada noktayı koymuşsunuz
mk3 ün tipini hiç beğenmiyorum bende de vardı 2007si tipsiz diye satmıştım ama yapılan işler çok başarılı içinin temizliği ve ayrıntıları çok iyi
Zevkli biriymişsiniz vesselam. Çok çok hoş olmuş.
maşallah çok şık olmuş kazasiz belasız..
çok şık duruyor maşallah
Sade ve şık, maşallah kazasız belasız.
Maşallah gerçekten çok güzel. Ben olsam jantlara asla dokunmazdım. Kazasız belasız.
Ben de çok beğendim, maşallah :)
Sarı kemerlerle ilgili bir p.m de ben alabilir miyim, maşallah çok güzel :)
Teşekkürler.
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler, uygulamalar hem keyifli hemde standartın kötü görüntüsünü azda olsa kapatıyor kesinlikle ufak dokunuşlar sart :)
Teşekkürler
Teşekkürler, bendede bundan once makyajsız clio3 vardı 2006 model standart haliyle yüzüne bakılası bir araç değil çok doğru :)
Teşekkürler çok saolun.
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler, jantları uzun düşünceler sonrası taktım sökmeyide düşünmüyorum açıkcası çok yakıştı kanaatimce.
Teşekkürler
Teşekkürler, özel mesaj attım.