Jant rengi on numara olmuş kardeşim :) Göbeklerini de tamamladın mı tamamdır, lastik aldınmı?
Printable View
Jant rengi on numara olmuş kardeşim :) Göbeklerini de tamamladın mı tamamdır, lastik aldınmı?
bu f1 ler 14 mü 15mi gayet iyi durmuşlar.lastik ebatı ne düşünüyorsun.biliyorsun ufakta olsa şanzıman oranlarına faydası olur.bu arada jantları tartabildinmi kg.bilgisi verebilirmisin :)
ön kule gergisinden sonra yol tutuş ve frenler daha da iyi olur.en azından önlere iyi lastik al derim (semi-slick gibi)
abi bunlar 14. onur tartmıştı da kiloyu inan hatırlamıyorum. orta karar birşeydi hafif olduğu söylenemez açıkçası. önler şu anda 185 50 14 te arkalar idareten 175 65 14. o yüzden arka lastiklerden kurtulmam lazım. 175 55 14 var kafamda arka için. ön gergiyi takamadık hala rölanti motorunu iptal etmemiz lazım da elimiz varmadı bir türlü. bu arada ciddi rol olursa 13 jant lastiklerim evde duruyor abi takar çıkarız :D
165-70r13 tenekelerle 11.5kg çıkmıştı.şuan mini imola 175-55r15 lerle 11,5kg :)
185-50r14 önlere mantıklı olmuş.175-55r14 arkaya olur.ama flash ın arkası çok oynak.185-50 de olabilir bence. :)
abi biraz nakit biraz vakit işte zamanla herşey :) zaten gereğinden fazla açıldım bu hale getirebilmek için :D
http://hizliresimyukle.com/images/20...MG_0705.md.jpg
Bunca şey yaptık flasha ama hiçbiri bu kadar keyif vermedi :) Hep hayalimdi itb sesi dinlemek için safişe uygulamak. Daha nasip olmadı ama idareten yerine formülü bulduk. Başta fantazi olsun istedim ses keyifli olur diye ***** daha öncede yazmıştım bu araçta egsoz sesi olmaz diye direniyorum hala, filtreyi oraya alınca ayağımı gazdan kaldırmaz oldum :) Filtrenin eskiye nazaran sürekli soğuk kalması ve özellikle 4 ve 5. viteslerde bayılmadan çevirmesi de bal kaymağı oldu işin :)
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=Kh6Ppm7rdzA
maşallah ses gerçekten harika olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Ses çok iyi maşallah
Bu sese kocaman bir alkış;)
Flash dimi, eminsiniz? :slomo:
Kardeş bunun içine VTI kaçmış diyolar, doğrumu?
Çok iyi hızlanıyor araç kaç hp
Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar ki en güzel işlem filtreyi oraya almak oldu sanırım :)
Teşekkürler yorumunz için.
:) Akdenizde bir karşılaşalım artık kardeşim :)
:D valla flash, gençlik aşısı yaptık sadece...:)
Denedim vti ile daha kaçmamış kardeşim ama kaçacak yakında :)
Çok teşekkürler yorumunuz için. Aslında videolarda dediğim gibi iyi hali değil ses için kayıt almıştık hatta. dyno ya çıkartmıyorum şu anda çünkü çok eksiği var. tahmini 120 130 arası çıkartır krankta. eksiği olur fazlası olmaz :) headers, egzantrik, kelebek koyarsam çıkartırım heralde dynoya :)
Vti killer diyorlarmış akdeniz caddesinde doğrumudur ?
Jantlar farklılık getirmiş aracına Kaan..Güle güle kullan..
Ses çok tatmin edici. Bence de egzoz kullanmayın mümkün olduğunca. Yada özel yapım bir son susturucu takılabilir aracı performans olarak sıkmaması için.
Gidişi ve devirlenmesi de gayet iyi. Şanzuman dişli oranları kendi orijinal oranlarımı yoksa kısaltıldı mı ?
Abi teşekkürler. Sade ve şık olduğunu düşünüyorum bende jantların :)
Toyota son susturucu var oem e göre çok daha rahat, freeflow bi egsoza göre de çok sessiz. şu anda çok memnunum ve egsoz takmayı cidden hiç düşünmüyorum. 2 boy yavaş olsun ama egsoz sesi olmasın bu arabada parolam bu :) Rsi şanzıman var şu anda.