edittttt.....
bu aracın jantlarına bayılıyorum vw bi aracımız olsa bu janttan alırdım , maşallah kazasız belasız
Hayırlı olsun yapmayı düşündüğünüz neler var öğrenebilirmiyim ?
Çok güzel araç tertemiz gözüküyor, motor sıcaklığı yerindeki Boost kadranına bayılıyorum keske 1.6FSI larda da olsa![]()
Tesekkurler arkadaşlarYapılacaklar ise Arkaya golf yerine GT logosu gelicek. Oem spor pedalların siparişini verdim onlar takılacak. RCD 510 R32 Stoplar
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Bugün gördüm okulda yakınıma park etmiştinmaşallah çok güzel duruyor araban
Teşekkür ederim kirliydi biraz ama
Şehir içi kısa mesafelerde fazla yakıyor. Şehir içi fabrika verisi 9.9 litre. Hergün kartal sahilden okula kayışdağına gidiyorum ortalamam 8 litresıkarsak 12 13 oluyor. 1 depo ile 550 km gittim ara ara sıkarak 279 TL ye doldurmuştum.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Hep GT jantı istemişimdir ama temizini bulmak çok zorçok güzel tertemiz araç kazasız belasız, hayırlı olsun aracınız
![]()
Cok cok guzel bir arac Masallah
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah güle güle kullanın inşallah
Yalnız bişeye değinmek isterim,bu arabanın bazı modellerinde GT bazı modellerinde TSİ yazıyor.
Siz TSİ yazanlardansınız aynı hesap aslında,bir de GT eklerseniz bence sırıtır.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Öncelikle teşekkür ederim![]()
2007 lerde GOLF GT şeklinde yazıyor. 2008 lerde ise GOLF TSI şeklinde dediğiniz gibi. Yukarıda fotoğraflarda var golf yazısını cıkartıp GT TSI şeklinde yaptım ben hatta tsı yazısınıda cıkartıp sadece gt yi bırakmayı dusunuyorum![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)