Merhabalar ,2011 model copa plus ibizamı ilk sahibinden aldım.Özel sipariş yapılmış olup diğer ibizalara oranla cam tavan ve dijital klima+fabrikasyon park sensörü,katlanır ayna far,yağmur sensörü,cruise control(el gazı) gibi ekstraları vardır.Aldığımda km'si 70 bindeydi epey kötü bakımsız bir araçtı,içi tabir-i caizse ahır gibiydi simsiyahtı desem yeridir.İlk sahibi olup neden bu kadar özensiz bakılır anlayamamışken aldığım çocuğun geçenlerde sosyal medyadan profilini görmemle merakım giderilmişti.Araçta alemler neler neler yapılmamıştı kiNeyse ki epey kendine getirdim.Şuan 74 bin olduk cıncık misali yapılanlar detaylı bir bakım ve baskı balata değişimi akabinde volantta taşlanarak şanzıman yağı değişti.Kışlık jant-lastik alındı iç dış motor detailing yapılıp bütün günahlarından arındırıldı
Ekstra olarak gizli özellikleri açıldı ,performans adına MGRemaps yazılım ve egzoz yol tutuşu adına KW 3 cm'lik spor yay uygulaması yapıldı.Turbo basınç saati koyduk ama henüz bağlanmadı.Orjinali 105 ps 175 nm olan aracım şuan 130 ps 225 nm civarındadır.Hafifliğimizden ötürü gidişi epey iyi durumda.Maddiyattan ötürü denemelere pek fazla çıkamıyorum.Arkadaşlar arasında denediğim bir kaç araç oldu.E39 528 leri 160 a kadar ,Leon 1.6 tdı 105-110,125 lik FR ları rahatlıkla ayırabiliyorum.DBN sürelerimize göre 50-160 da 4 sn.hızlanmışız 0-100 ü pek deneyemiyorum sarmaktan dolayı..Yakın zamanda dyno verisini paylaşacağım.Şimdilik kısa bir videomuz var, ilk ve son haline doğru fotoğrafları paylaşıyorum teşekkürler :
Buda bonuSSumuz++olsun :
![]()